Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem a pénz számít, akkor a nőket egyáltalán miért érdekli, hogy a férfi mennyit keres?
Tehát ha egy nő 500 ezret keres, egy férfi pedig 300 ezret, az miért probléma? Valaki 800 ezret elkölt egy hónapban, más negyedannyit, nem vagyunk egyformák.
Amíg valaki magát képes fenntartani, addig miért nem mindegy, hogy mennyit keres? Amelyik nőnek ezzel problémája van, az gyakorlatilag meg akarja szabni, hogy a párja milyen életszínvonalon éljen, tehát ugyanolyan golddigger, mint az, aki nyíltan a magas fizetésre utazik. Bár még rosszabb is, mert utóbbi legalább kimondja úgy, ahogy van.
30-as jó neked én a te keresetedet két és fél hónap alatt keresem meg és nem azért mert egy lusta kocsmatöltelék vagyok.
Én csak egy sima szakmunkás vagyok.
A volt feleségem még ennyit se kereset nem ő neki kellett eltartania és én ezt soha nem vetettem a szemére.
Amikor tudtam válaltam plusz munkát,hogy könnyebb legyen az igaz,hogy ez véget keveset törődtem vele.
Majd jött egy betegség ami miatt anyagi nehézségeink lettek.
Ő megtalálta a tökéletes megoldást talált magának egy gazdag pasit aki mindend megadot neki.
Egy tipikus anyuci mellet élő 60 pluszos örök legényt.
Ha a mama már nem lesz akkor legyen valaki aki főz mos takarít.
Lehet,hogy ez neked illúzióromboló de a valóság az,hogy nagyon sokan nem érik el ezt havi bért és nem azért mert lusták dolgozni.
A 650 nettó átlag feletti.
Az ilyen a legalja.
Ez komoly?
33
Nagyon nem! Akivel most randizom, 4x ennyit keres! Na az átlag feletti! a 650 a legkevesbé sem! Baratnőim tobbsége ennyit keres.
Nem gondolom, hogy attol "legalja" lesz a nő, hogy normális életet akar! Tudom szar lehet, hogy már nem.elég az, hogyha élve születtél, és állva hugyálsz, hanem valamit le is kell tenni az asztalra azert, hogy nőt kapj, de nem az elvárás a sok, hanem te vagy kevés!
A 650 még a statisztikák szerint is átlag feletti. A Rózsadombon nem az, de attól még ország szinten messze az. Nem attól a legalja, hogy normális életet akar. Sose volt elég csak megszületni.
38
Nem mondtak, h nem élek meg, de azért ez messze van a jótol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!