Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez előny egy férfiban vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez előny egy férfiban vagy egyáltalán nem számít?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi mindenféle filmet/sorozatot szeret, a dokumentum filmtől a véres horroron át egészen a romantikus drámáig , szóval tényleg bármit megnéz szívesen, az számít valamit nektek nőknek?

Tudom ez nagyon apróság, sőt lehet te aki ezt olvasod azt gondolod hogy "Na, még egy idióta kérdés ma...", de engem érdekel ez :D

2018. szept. 13. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ezeket szereti az közömbös. Ha sok időt is tölt ezek nézésével az hátrány.
2018. szept. 13. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem számít. Nem ez a mérvadó egy kapcsolat kialakításához.
2018. szept. 13. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem számít, ha lehet vele csevegni:D És nem csak bambulásra használja a tévét, miközben vadul cikáznak a gondolatai:D
2018. szept. 13. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretek egyedül moziba járni, az exem folyton lerázott, mert ő azt meg nem nézné. Néha jól esett volna, ha velem tart. Szóval csak itt "számít" nekem egy picit. Olyan filmre is eljönni, ami nem valami bugyuta akció, és 5perc után tudni lehet mi a vége.

De nem ez fogja meghatározni a kapcsolatot.

2018. szept. 13. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, mert így szívesen nézné velem a kedvenc film/sorozat típusaimat.
2018. szept. 13. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Szeretek kettesben filmezni, de nem hiszem hogy annyira számítana hogy meg kell e kicsit válogatnunk milyen filmeket szeretsz, vagy sem.

Az viszont lehet hátrány, ha folyton csak filmet nézel.

2018. szept. 13. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Semleges, nem csak filmezésből áll az élet. Abban viszont előny, hogy könnyebb filmet választani, ha nem két teljesen eltérő kategóriát szeretünk.
2018. szept. 13. 20:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :D

Amúgy szó sincs arról hogy én egész nap filmet néznék, bár ha találok egy jó sorozatot, akkor tudom egész nap azt nézni, de egyébként általában nem :D

2018. szept. 13. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem zavar, mert túl sok időt vesz el az életéből, jó tudom h azzal kapcsolja ki az agyát. De szeretem ha a pasim a valóságban él. És inkább az számít mennyire ért a kocsiszereléshez. kerthez, állatokhoz, barkácsoláshoz!
2018. szept. 13. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!