Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez előny egy férfiban vagy egyáltalán nem számít?
Ha egy férfi mindenféle filmet/sorozatot szeret, a dokumentum filmtől a véres horroron át egészen a romantikus drámáig , szóval tényleg bármit megnéz szívesen, az számít valamit nektek nőknek?
Tudom ez nagyon apróság, sőt lehet te aki ezt olvasod azt gondolod hogy "Na, még egy idióta kérdés ma...", de engem érdekel ez :D
Nagyon szeretek egyedül moziba járni, az exem folyton lerázott, mert ő azt meg nem nézné. Néha jól esett volna, ha velem tart. Szóval csak itt "számít" nekem egy picit. Olyan filmre is eljönni, ami nem valami bugyuta akció, és 5perc után tudni lehet mi a vége.
De nem ez fogja meghatározni a kapcsolatot.
Szeretek kettesben filmezni, de nem hiszem hogy annyira számítana hogy meg kell e kicsit válogatnunk milyen filmeket szeretsz, vagy sem.
Az viszont lehet hátrány, ha folyton csak filmet nézel.
Köszönöm a válaszokat :D
Amúgy szó sincs arról hogy én egész nap filmet néznék, bár ha találok egy jó sorozatot, akkor tudom egész nap azt nézni, de egyébként általában nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!