Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nálatok ez előny? Bővebben lent.
Igen tetszik.
150 cm vagyok és 40 kg.
21 vagyok.
Nekem nagyon nem!!
Teljesen mindegy milyen a testalkatuk, nekem nem tetszenek a magas emberek
1.vagyok és a "kedves" privátozónak aki ezt írta:
"Most ezt nem mondod komolyan?
Viszed magaddal a kissámlit, vagy neki akarsz derékfájást a hajlongástól?
Gondolkozz már!
Mi a francot akar egy zsiráftól egy gnóm törpe?
Miért nem hozzád illő magasságú srácot keresel?
még a 170 is túl magas, mondom ezt 170-ként, de az még csakcsak..."
Üzennék neki:
Attól még hogy te férfiként alacsony vagy, nem kell irigykedni amiért a hozzám hasonló "gnóm törpék" is a magas pasikat szeretik. Egyébként mit képzelsz magadról hogy így beszélsz egy nővel? Te azért nem találsz nőt mert egy tiszteletlen paraszt lúzer vagy.
A 190cm az tök jó, az még előny. De két méter fölött már inkább semleges/hátrány.
170cm vagyok és 19L
190 felett már nem tetszik. Jó ránézni, de én pont nem érzem az állítólagos védelmet amiről minden lány beszélni szokott.
Volt közel 2m magas párom, fura volt, rossz érzés volt fogni a kezét mert az enyémet meg kellett emelni akárcsak az ovisok. Ha csak úgy megcsókolt kitört a nyakam. A homlok csóktól is a hideg ráz.
1.vagyok
Azért lettem lepontozva mert ilyen pici vagyok és mégis a magas pasik tetszenek?
Abba bele se gondolnak ezek az emberek hogy nem tehetek róla hogy ekkora maradtam de attól még nekem is vannak vágyaim és az agyam közel hasonló a többi lányéhoz?
Vagy ha nekem szőke a hajam akkor felejtsem el a barna hajú pasikat is mert én szőkének születtem és csak a hozzám hasonló szőkékre bukhatok?
Szánalmasak vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!