Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nálatok ez előny?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nálatok ez előny? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tetszik nektek, ha egy pasi magas (190 cm vagy magasabb)? Persze hozzá arányos alkattal? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok? Hány évesek vagytok?

2018. júl. 1. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
157 centi vagyok. A párom 182 centi. 1-2 centivel magasabb nála még oké, de 190+ már annyira nem, inkább praktikussági okokból. 1) sztem röhejesen néznénk ki együtt (nézek pl. egy youtubert, aki 149 centi, a férje 190, tiszta torznak néznek ki a közös fotóikon, nekem ez fura), 2) már így is nyújtózkodni kell egy csókért... abba beleőrülnék hosszú távon, ha a vállát nem érném el a kezemmel kb :D
2018. júl. 2. 16:40
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Randiztam 191 centis férfivel... felejtős. Gyakorlatilag 10 perc múlva fájt a nyakam, a gerincem, a hátam a folyamatos felfelé nézéstől.

A vőlegényem 166 cm, tökéletesen megfelel.

29n, 169 cm

2018. júl. 2. 18:49
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
hát 190nél azért ne legyen magasabb de az még belefér :D nincs annál vonzóbb mint egy jó magas erős férfi, legnagyobb szerelmem is akkora volt, imádtam ölelgetni meg a szexben se hátrány (régen kicsi meg alacsony csávóim voltak és mikor rájuk ültem az 52 kilómmal még én éreztem magam nagydarabnak). és hát tapasztalataim alapján nekik mindenhol nagyobb ;) jelenlegi páromnál csak olyan 5-10 centivel vagyok kisebb, kicsit zavar de nem vészes mert ígyis nagyobb és ő is elég erős meg odalent is nagyon oké minden.. szóval igazából ha kicsit kisebb vagy (175 centi körül, akkor is egy jó izmos alkattal szép arccal meg nagy farokkal ellensúlyozható. én 169cm/52kg 24L
2018. júl. 4. 10:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Mivel 180 magas vagyok és többnyire magasabb sarkú cipőket hordok, így, ha egy férfi 190+ cm magas, nem jelent számomra extremitást, inkább az, hogy van-e egyáltalán ilyen magas férfi az ismerőseim körében... A válasz: nem. Nem jut eszembe senki, aki nálam jóval magasabb lenne, max 1-2 cm-rel.

25/l

2018. júl. 21. 16:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Én 202cm magas vagyok. Lehet azért nem kellek senkinek mert ez már visszataszító...?!Már mondták azt is, hogy ijesztő...:/

25/F

2018. júl. 21. 17:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Én 162 vagyok,nem szeretnék 178-180 tól nagyobb pasit,hülyén is néznénk ki,kellemetlen is lenne mellette. Elég ha fél fejjel magasabb nálam. Nem értem ezt a nyakligláb fétist a nőknél.

23,N

2018. júl. 21. 18:19
 17/19 anonim válasza:

Én 168 cm vagyok, a párom 191 cm.

De tetszett már nálam alacsonyabb pasi is.

Tehát nálam a magasság nem mérvadó, annál inkább a fogak😁

19/l

2018. júl. 21. 18:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek alapvetően a magas férfiak. Jàrtam 195 centissel is. Maradjunk annyiban, hogy a magassàga vonzott, az amit megismertem belőle taszított, így csak 1 hónapot randiztunk aztàn passzoltam.

A férjem 190cm, én 175, tetszik nyilvàn de nekem a 2méter is tökéletes lenne . Ha ennél is magasabb, az se gond. 185 centi alatt nem jöttem össze senkivel az exem utàn aki csak 176 volt. Nagyon zavart. Egyszeri eset volt ez a magassàg. Többet meg se próbàltam. Nem akartam. Alacsonyabbal meg soha nem jöttem és nem jönnék össze. Randira sem mentem/mennék velük. Ez van. Lehet lepontozni aki szàmàra ez sértő. Mindenki az ízlésvilàga alapjàn vàlaszt. Plusz, ha a sajàt szintjén keresgél, nem éri majd annyi visszautasítàs. 32/N

2018. júl. 21. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem az idealis magassag 175 körül van, 185 felett már túl magasnak találom, én inkább csak hátránynak érzem, de persze nem ez alapján ítélek, volt már hogy 190par centis fiú bűvölt el a személyiségével es szemeivel :D

Én 160centi vagyok, vékony/átlagos méretű és 21 éves :)

2018. júl. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!