Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előny vagy hátrány a görbe pénisz?
Figyelt kérdés
2018. jún. 11. 16:31
1/10 anonim válasza:
hátrány.
neked fiúként előny vagy hátrány a plöttyedt mellek?
2/10 anonim válasza:
Eddig még csak egyet láttam, ami görbe volt, az is csak picit, de szerintem nem előny, nem is hátrány. Esetleg talán ha felfele görbül, de olyannal még nem voltam.
4/10 anonim válasza:
2: Na és ha felfele görbül az melyik a kettő közül?:D
5/10 anonim válasza:
A szex minőségét tekintve totálisan teljesen mindegy.
8/10 anonim válasza:
Imadom oket, a gorbe peniszen a legjobb lovagolni, nagyon jo!!
9/10 anonim válasza:
Ferfi vagyok.az en peniszem balra kanyarodik kicsit a vege fele.en ugy tudom amelyik penisz kicsit gorbul balra vagy jobbra az sokkal jobban izgatja a nok nemiszervet mintha nyil egyenes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!