Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nálatok előny, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok előny, ha egy srác jól tud vezetni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 14:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

A táncparketten? Igen, mert én nem tudok.

Autót? Ki nem sz..rja le.

Egyébként csak ezt tudod felmutatni?

Nálam leginkább az az előny, ha sportos, egészségtudatos a pasi, nem dohányzik és nem iszik alkoholt.

2018. jan. 31. 14:04
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem elvárás mindenkitől(férfitől és nőtő is), aki vezet, hogy tudja mit csinál.

"Autót? Ki nem sz..rja le. "

A közlekedésben résztvevő egyik ember sem.

2018. jan. 31. 14:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván nem ez lesz az elsődleges szempont... szóval mind1.
2018. jan. 31. 14:06
 4/15 anonim ***** válasza:
3%

Nem kell ironizálni, a kérdés nem arra irányult.

2018. jan. 31. 14:07
 5/15 A kérdező kommentje:

Nyilván nem ez az elsődleges szempont, épp azért kérdezem, hogy nyom e valamit a latba :D

Amúgy első igen, autót, táncolni pont nem tudok :D

2018. jan. 31. 14:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Előny, de csak emiatt még nem fog kelleni.
2018. jan. 31. 14:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lányt érdeklik az autók, vagy szereti, ha fuvarozzák, akkor gondolom előny neki. Más egyébként, meg semmit se számít.
2018. jan. 31. 14:11
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Gran ventaja para ellos.

Fernando Alonso

2018. jan. 31. 14:13
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ.

Azt, hogy "jól", azt úgy érted, hogy nyomja neki mint a vadbarom, és menőzik, mert versenyzőnek képzeli magát, és veri a mellét rá, hogy ő milyen jól vezet mert le tud nyomni egy pedált, vagy pedig úgy kell érteni, hogy nem világtalan marha, hanem képes körültekintően, biztonságosan elvezetni a-ból b-be?

Ha utóbbi, az előny.

Ha előbbi, akkor pedig örülnék, hogy végre személyesen találkoztam az egyik ilyen nyomorulttal a sok közül, és ki tudom szedni a kotlájából hogy felpofozzam, szóval végtére is akkor is előny...

23L

2018. jan. 31. 14:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztonságosan tud vezetni, nem tartja fel a sort, ugyanakkor nem is hajt gyorsan, betartja a szabályokat stb akkor ja, előny.

Van olyan távolabbi ismerősöm aki mellé soha nem ülnék be autóba, el nem tudom képzelni,hogy kapcsolatban legyünk. Sok felelőtlen ember van, én nem szeretnék ilyenekkel jóban lenni.

2018. jan. 31. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!