Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imponáló ha egy srác tud főzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imponáló ha egy srác tud főzni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lányok, ha egy 20éves srác, szeret főzni, és elég jó érzéke is van hozzá, az imponáló nektek? (plussz pont?)

/persze nem szakács a végzettsége, hanem egyetemen tanul még pl./

Előre is köszönöm a válaszokat!(kort is ha kérhetnék..)

2015. dec. 19. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem nagyon szimpi ha tud főzni. Én is imádok főzni, sütni, bár együtt is nagyon jó tud lenni. 18/L
2015. dec. 19. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen! 19N
2015. dec. 19. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:

persze

én is tudok, de jó lenne együtt vagy felváltva kaját csinálni

19/l

2015. dec. 19. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen!

Nem csak az eredmény (kaja) miatt, hanem mert így látom, hogy önálló, el tudja tartani magát.

2015. dec. 19. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Az annyira férfias, mikor egy srác főz! Nem tudom megmagyarázni, de szexi. :D

Én is szeretek főzni, így ez egy közös vonás is. :)

22/L

2015. dec. 19. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen :)
2015. dec. 20. 00:53
 7/7 anonim válasza:
Ezekre a kérdésekre, mint ez (vagy, hogy imponáló, ha a pasinak sok pénze van, BMW-je, stb.) mindig azt tudom mondani: ha egy ronda/szerencsétlen/szar alak vagy, akkor édesmindegy. Ha meg amúgy is OK vagy, akkor igen, dob rajtad, ad egy pluszt.
2015. dec. 20. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!