Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit gondoltok az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok az ilyen srácokról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban a 20év körüli lányok válasza érdekelne, de a többiekét is köszönöm!

Szóval, ha van egy egyetemista srác aki elég jómódú családból származik (bár szerencsére ezt annyira nem veri nagy dobra olyanoknak akiket nem ismer annyira), a tenyerén hordozna úgymond, venne akármit amit akarsz...

Zavarna ez titeket ismerkedéskor?!

2015. dec. 12. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Csira vagy meg valami dagadt lehetsz 160 centivel és 60kg.
2015. dec. 12. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Hogy őszinte legyek én nem igazán szeretem az ilyen fiúkat, akik még egy percet nem dolgoztak, de apuci pénzén bármit megadnának nekem. Persze nagyon király lenne, gazdagnak lenni és bármit megkapni, de nem ez jelenti a boldogságot számomra. Volt olyan barátom akinek háza volt, kocsija volt, bármit megvett volna nekem amit kértem, és az elején még szeretett is. De nem volt vele jó. Mert mindez amit felkínált nem az én érdemem volt.

A mostani barátom szegény családból származik, és mi sem állunk jól anyagilag. De rengeteget melóztunk egymásért. És nincs másunk mint egy albérleti szobánk szar körülmények között. De többet ér ez mint bármilyen drága ajándék.

Jah és a legfontosabb hogy tényleg a kérdésre is válaszoljak. Ismerkedés során egyáltalán nem kéne tudnia egy csajnak sem hogy mennyi pénzed van mert csak kihasználnak. Játszd el hogy semmid nincs és ha valaki beléd szeret, csak miattad, akkor ő megérdemli hogy a tenyerén hordozd. Csak jótanácsként mondom.

2015. dec. 12. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Férfi vagyok, de te ettől várod az elismerést? Az nem a te érdemed, hogy jómódú családban élsz...
2015. dec. 12. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha tetszik... bánja fene. De nem ezért választanám (meg ha nem veri nagy dobra, kb. honnan is tudnám előtte). Ha túlzásba vinné, mondjuk egy bizonyos határ felett kellemetllen volna, mert nem tudnám viszonozni. Tudom, furcsa, hogy van olyan lány, aki ezt mondja, de se a bugyim, se a szivem nem eladó. Ha van kémia, csak akkor vágnék bele, és még akkor is szólnék a srácnak, ha már túl sok.
2015. dec. 12. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Én csípném. Csúnyán hangzik, de tudván, hogy akkor szeretne, ha bántanám, jól kihasználnám, megfingatnám. Nem mernék vele már kedves lenni. Minek? Semmire sem mennék vele.
2015. dec. 12. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Nem érdekel az anyagi háttér, ha megvan a szándéka arra, hogy az egyetemet rendesen elvégezve találjon egy jó munkát és saját magának egzisztenciát hozzon létre, ne pedig a szülei pénzéből akarjon élni.

Egyébként meg nem hagyom soha, hogy a fiú vegyen nekem drága holmikat, közös programnál is mindig ragaszkodom a számla fizetéséhez, mert így az igazságos. Ha nagyon látom rajta, hogy jól esik neki, ha valamit ő állhat, akkor ritkán engedem, de ez nem rendszeres dolog.

A tenyerén hordozás számomra az, amikor odafigyel rám, meghallgat, udvarias, úgy bánik velem, mint egy királylánnyal.

Cserébe én is igyekszem hasonlót nyújtani.

21/L, egyetemista

2015. dec. 12. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekelne a pénze. Ha okos, jól néz ki és passzolunk egymáshoz akkor akkor randiznék vele függetlenül az anyagi helyzetétől. 20/L
2015. dec. 14. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!