Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányoknak! Mit gondoltok a 18 év körüli vékony, de izmos Punk srácokról?
Miért néznek az emberek, főleg a nők rossz az extrém külsejü emberekre?
/Normális válaszokat kérek/
Hogy ostoba.
Ha már egyszer vékony, izmos, esetleg jóképű, mi a francért teszi magát tönkre, még akár jó pasi is lehetne.
Semmit, mert nem érdekel.
A vékony de azért izmos az pont jó. De mivel punk én nem nézek rá úgy, mint lehetséges jelölt.
Nekem az elegáns, stílusos férfiak jönnek be, és a kicsit idősebbek.
Nem gondolok semmi rosszat és nem is zavar, de nem találom szexinek.
21/l.
Nekem van egy totál tele tetovált, piercingezett, mondhatni punk ismerősöm, és a legaranyosabb 30-as férfi akit ismerek. Mindenre elpirul, évek óta egy barátnője van, akit imád, okos srác, értelmes....szóval én ilyen alapon még nem zárok ki senkit, hogy punk. Én abszolút nem ez a stílus vagyok, de mondom, nem kizáró ok.
És neki tényleg extrém külseje van, az tuti.
Én elhiszem, hogy valaki egy bizonyos stílust kedvel, olyan zenét hallgat, de mért kell tönkretenni a külsejüket, az arcukat mindenféle színes hajtinccsel, piercinggel, tetoválással???.... és az öltözködésük!!! :O
Kiábrándító :S
Nekem nem jönnek be
Figyelj attól hogy valaki Punk, attól még azt csinál amit akar...
Én pl szeretek segíteni az embereken...
Ezért járok ide, hogy másoknak tanácsokat adjak.
punk pasik totál nyerők nálam, én is punk vagyok :P
15/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!