Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányoknak! Mit gondoltok a 18 év körüli vékony, de izmos Punk srácokról?
Miért néznek az emberek, főleg a nők rossz az extrém külsejü emberekre?
/Normális válaszokat kérek/
már bocs, de a punkok nem komcsik :D
persze vannak azok is, de azok selejtek, mi anarchisták vagyunk drágám :D
Nekem bejön, ha egységes az egész ember. Van, akinek jól áll. De akkor ne csak a külseje legyen vagány!
21/L
Direkt ilyesmi párt keresek, mert nem néznek hülyén rám mert egy kicsit alternatívabb a külsőm. Utálom ha meg akarnak változtatni. Azon túl mindegy, hogy metálos, punk, goth vagy rocker az illető csak ne legyen tucat. Kell valami extra, amitől úgy érzem nem csak egy eszetlen, mindenkihez dörgölődző birkalelkű emberrel vagyok együtt.
Egyébként értékelem a punkokat különösen ha nem abban látják életük értelmét, hogy jól beb.asszanak és szétverjék a várost hanem gondolataik is vannak. Az más kérdés, hogy felénk főként nácik vannak, velük nem nagyon tudok mit kezdeni :S
20/L
Nekem is inkább a skin tipus jön be, de ilyen baromságot nem írok, hogy "Nalam a belso ertekek fontosak nagyon." XD
Persze, hogy fontos nekem is, de a külső is, épp ezért egyiket se emelem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!