Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem a pénz számít, akkor a nőket egyáltalán miért érdekli, hogy a férfi mennyit keres?
Tehát ha egy nő 500 ezret keres, egy férfi pedig 300 ezret, az miért probléma? Valaki 800 ezret elkölt egy hónapban, más negyedannyit, nem vagyunk egyformák.
Amíg valaki magát képes fenntartani, addig miért nem mindegy, hogy mennyit keres? Amelyik nőnek ezzel problémája van, az gyakorlatilag meg akarja szabni, hogy a párja milyen életszínvonalon éljen, tehát ugyanolyan golddigger, mint az, aki nyíltan a magas fizetésre utazik. Bár még rosszabb is, mert utóbbi legalább kimondja úgy, ahogy van.
Dehogyis akarom megszabni, hogy TE milyen életszinvonalon élj! Mit erdekel engem? Azt viszont megszabom, hogy ÉN milyen szinvonalon FOGOK élni! Ha en keresek 500at, a pasi, meg 300at, akkor nekem bizony durván le kellene adnom a megszokott eletszinvonalambol ha vele akarok lenni, plusz gyerekünk sem lehetne, én viszont szeretnek, így netto időpocsékolás lennél minden szempontból!
Szívesen! 😊
Nem hiszem el komolyan, hogy ezt nehéz felfognia annak, aki elbotorkált az érettségiig.
Egy párkapcsolatban megosztjuk egymással az életünket. Együtt döntjük el, mi lesz a kaja, hova megyünk nyaralni vagy mit nézünk meg moziban, hogy milyen matracot veszünk, és ezek mind pénzbe kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!