Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől ilyen hiper érzékeny ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ilyen hiper érzékeny ez a generáció?

Figyelt kérdés

Régen természetes volt, hogy az emberek kitartanak egymás mellett egy párkapcsolatban. Ma már jönnek ezek a nyafogások, kifogások, hogy "már nem vagyok boldog" és társai. Őszintén, mit gondolnak az ilyenek? Elmúlt a szerelem drog, ami köztudott, hogy nem tart örökké, és már egyből megyek tovább, hogy megint azt érezzem valaki mással, aztán ha elmúlik megint megyek tovább? Milyen gyáva hozzáállás ez?

Mit gondolnak az ilyenek, hogy majd talál valakit, akivel örökké tart ez a bedrogozott, egyébként abnormális állapot, amit szerelemnek hívnak? Mert ha ez a kifogás, hogy "már nem vagyok boldog", csak szólok, hogy senkivel sem lesztek mindig boldogok. Egyedül se vagytok mindig boldogok, ennyi erővel az első komolyabb lelki megpróbáltatás után mehetnétek eret vágni, hogy már nem akartok élni, mert nem vagytok boldogok. Nem mindent rózsaszín szemüvegen keresztül látsz és nem csillámpónik repkednek az égen és egyből szar minden, ki kell lépnem a kapcsolatból, menekülni kell egy másikba🤣🤣🤣

2023. szept. 4. 16:01
 81/100 anonim ***** válasza:
75%
83 Szerencsére akkor beszélek amikor akarok. Továbbá akkor válok amikor akarok 🥂
2023. szept. 5. 18:58
 82/100 anonim ***** válasza:
83%
Valóban eléggé pszicho dolog ez az állandó röhögő smiley, ha élőben is ilyen vagy, én nem csodálom, hogy otthagytak.
2023. szept. 5. 18:58
 83/100 A kérdező kommentje:

"83 Szerencsére akkor beszélek amikor akarok. Továbbá akkor válok amikor akarok 🥂"

Csak amíg a modik nem veszik észre a kommentjeid🤫

2023. szept. 5. 19:01
 84/100 anonim ***** válasza:
72%
#86 melyikkel van probléma szerinted?
2023. szept. 5. 19:03
 85/100 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk😏
2023. szept. 5. 19:11
 86/100 anonim ***** válasza:
0%

Ha a 77-re gondolsz, az nem az enyém. De zöldeztem, mert egyetértek vele.

A többi meg... érdekes lenne ha ki tudnád szedetni a válásról és a gyerekeimről szólókat mert nem sértenek semmiféle itteni szabályt. Nem úgy mint a te provokációid.

2023. szept. 5. 19:14
 87/100 A kérdező kommentje:
Az már nem az én bajom, ha egyeseknek fáj az igazság.
2023. szept. 5. 19:59
 88/100 anonim ***** válasza:
75%
Mifajta igazságot osztottal itt meg velünk, aminek fájni kellene? Én egyet sem találok.
2023. szept. 5. 20:02
 89/100 anonim ***** válasza:
80%

#91 nem én vagyok annak az írója de kijárt ennek a kérdezőnek bőven. Örülök hogy leírta és örülök hogy nem törölték, míg az enyémet igen, amiben kérdezőcskénket pszichiáterhez küldeném pszichológus helyett.

Pedig oda való mert nyilvánvalóan utóbbihoz hiába jár, nem segített rajta egy fikarcnyit sem :)

2023. szept. 5. 20:54
 90/100 anonim ***** válasza:
14%

Ja, hogy aki törekedne arra hogy ne 30 kapcsolata legyen, hanem mondjuk csak 3, az pszichiáterhez való. Értem.

Szerintem túltoljátok a meg nem értést, mert a lényeg az hogy vannak olyanok akik kifejezetten arra hajtanak hogy legyen egyre több és több kapcsolatuk.

2023. szept. 5. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!