Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől ilyen hiper érzékeny ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ilyen hiper érzékeny ez a generáció?

Figyelt kérdés

Régen természetes volt, hogy az emberek kitartanak egymás mellett egy párkapcsolatban. Ma már jönnek ezek a nyafogások, kifogások, hogy "már nem vagyok boldog" és társai. Őszintén, mit gondolnak az ilyenek? Elmúlt a szerelem drog, ami köztudott, hogy nem tart örökké, és már egyből megyek tovább, hogy megint azt érezzem valaki mással, aztán ha elmúlik megint megyek tovább? Milyen gyáva hozzáállás ez?

Mit gondolnak az ilyenek, hogy majd talál valakit, akivel örökké tart ez a bedrogozott, egyébként abnormális állapot, amit szerelemnek hívnak? Mert ha ez a kifogás, hogy "már nem vagyok boldog", csak szólok, hogy senkivel sem lesztek mindig boldogok. Egyedül se vagytok mindig boldogok, ennyi erővel az első komolyabb lelki megpróbáltatás után mehetnétek eret vágni, hogy már nem akartok élni, mert nem vagytok boldogok. Nem mindent rózsaszín szemüvegen keresztül látsz és nem csillámpónik repkednek az égen és egyből szar minden, ki kell lépnem a kapcsolatból, menekülni kell egy másikba🤣🤣🤣

2023. szept. 4. 16:01
 51/100 A kérdező kommentje:

#50:

Ne haragudj, miről beszélsz? Leírtam, hogy én nem hagytam cserben a másik felet, ha ő lép ki a kapcsolatból, akkor miért elvárás, hogy vele éljek le egy életet? Kényszerítenem kellett volna, hogy maradjon? Biztos értetted, amit írtam?

2023. szept. 4. 20:54
 52/100 anonim ***** válasza:
32%
Értettem. De te sem tartotta meg ki senki mellett egy életen át, tehát nincs jogod bírálni másokat sem. Nem tudhatod, hogy mit hoz az élet.
2023. szept. 4. 21:02
 53/100 A kérdező kommentje:
De, én kitartottam a másik fél mellett. Arról nem tehetek, ha ő úgy dönt, hogy a továbbiakban nincs szüksége rám😂
2023. szept. 4. 21:09
 54/100 anonim ***** válasza:
84%
53-hogyne tehetnel! Egy kapcsolatot megtartani is tudni kell, nemcsak mindenaron fenntartani. Ha nem tudtad megtartani a parod, abban te is benne vagy.
2023. szept. 4. 21:35
 55/100 anonim ***** válasza:
32%

"Mire lehet asszociálni a házas szóból..."

Arra, ha meghazasodtal, akkor kaptal egy jobbagytelket a foldesurtol, jo esetben hazzal :)

39F incel

2023. szept. 5. 02:13
 56/100 anonim ***** válasza:
91%
Köszönjük 39F incel, valóban innen ered a szó. Semmi jelentősége ma már.
2023. szept. 5. 08:41
 57/100 anonim ***** válasza:
48%

Viszont elotte megpitakolta helyetted a foldesur az ujdonsult asszonyt az elso ejszaka jogan, mielott passzolta volna a jobbagytelket.

39F incel

2023. szept. 5. 08:52
 58/100 anonim ***** válasza:
54%
Az a fura hogy van egy csomó ember akinél csak üzleti alapon működik, máshogy nem, férfiak és nők is. Nála nem alakul ki kötődés mert nincs mivel, és simán belefér 30 "szerelem" az életébe, és akkor egyik se az, de úgy tesznek mintha az lenne. Annyira erőlködnek hogy érezzenek valamit, hogy tele van minden a szeretet idézeteikkel, párhavonta mással, és ezért van az hogy az egészséges ember már nem is tudja milyen szót használjon arra az érzésre amit a szívében érez.
2023. szept. 5. 09:22
 59/100 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az a bántalmazó beállítottság egyik jele, amikor valaki nem képes elfogadni másnak a döntését azt illetően, hogy ki szeretne lépni bármilyen helyzetből/kapcsolatból. Eljutott oda, hogy nem szeretné folytatni, nem boldog, ki vagy te, hogy beleköss?

Mindenkinek egyéni az ingerküszöbe és az érzelemvilága, hogy mikor jön el az a pont, hogy azt mondja, hogy bocs, de inkább már nem folytatná.

Egyáltalán nem a "rózsaszín köd" elmúlásáról szól.

Én pl. 10 éve élet kapcsolatban, és eszemben sincs elhagyni, de ha nem lennék boldog, akkor kilépnék. Ahogy pl. az első kapcsolatomból kiléptem, és megkaptam az exemtől a hisztit, hogy a dolgokat nem eldobni, hanem megjavítani kéne, és, hogy ő tényleg örökre tervezett velem. Meg, hogy én azonnal gyáván megfutamodom, amikor már nem tökéletes minden.

A valóság az, hogy bántalmazó volt, és ha vele maradtam volna, akkor egy rakat sz.ar lenne az életem. Az értelmes, empatikus ember egyik ismérve az, hogy elfogadja a másik ember döntését, és ha szól, hogy nem boldog, akkor nem erőltet rá semmit, és esze ágában nem lenne azt kérni, hogy maradjon vele, ha ő már menni szeretne.

2023. szept. 5. 15:32
 60/100 anonim ***** válasza:
32%
Itt a kérdező be van sértődve, mert eddig mindig elhagyták. Szerinte akkor is maradni kellett volna a volt párjának, ha nem volt mellette boldog. Azon kéne elgondolkodni inkább, hogy miért lépett ki, mi volt az, amit másként kellett volna csinálni, hogy kedve legyen maradni.
2023. szept. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!