Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ilyen hiper érzékeny ez a generáció?
Régen természetes volt, hogy az emberek kitartanak egymás mellett egy párkapcsolatban. Ma már jönnek ezek a nyafogások, kifogások, hogy "már nem vagyok boldog" és társai. Őszintén, mit gondolnak az ilyenek? Elmúlt a szerelem drog, ami köztudott, hogy nem tart örökké, és már egyből megyek tovább, hogy megint azt érezzem valaki mással, aztán ha elmúlik megint megyek tovább? Milyen gyáva hozzáállás ez?
Mit gondolnak az ilyenek, hogy majd talál valakit, akivel örökké tart ez a bedrogozott, egyébként abnormális állapot, amit szerelemnek hívnak? Mert ha ez a kifogás, hogy "már nem vagyok boldog", csak szólok, hogy senkivel sem lesztek mindig boldogok. Egyedül se vagytok mindig boldogok, ennyi erővel az első komolyabb lelki megpróbáltatás után mehetnétek eret vágni, hogy már nem akartok élni, mert nem vagytok boldogok. Nem mindent rózsaszín szemüvegen keresztül látsz és nem csillámpónik repkednek az égen és egyből szar minden, ki kell lépnem a kapcsolatból, menekülni kell egy másikba🤣🤣🤣
"83 Szerencsére akkor beszélek amikor akarok. Továbbá akkor válok amikor akarok 🥂"
"Ha a 77-re gondolsz, az nem az enyém. De zöldeztem, mert egyetértek vele.
A többi meg... érdekes lenne ha ki tudnád szedetni a válásról és a gyerekeimről szólókat mert nem sértenek semmiféle itteni szabályt. Nem úgy mint a te provokációid."
Hát sajnos ezek a fránya modik mégiscsak kitörölték őket. Hihetetlen, hogy itt már mocskolódni sem lehet normálisan, mert kitörlik a kötekedő kommenteket!
Kötekedés... hmmm. Ezt te kezdted és kizárólag te tetted késöbb is mivel nem tetszettek a válaszok. Minden más amit kaptál csak reakció volt az ócsárlásaidra. Igen, látom hogy ki is töröltek belőlük, pl amikor el akarsz hallgattatni, meg olyat is aki neked adott igazat. Ciki.
Most olvastam egy kisszínest ami neked való, elleszel vele egész nap. Vasvári Viviennek megszületett a harmadik gyereke a harmadik apától. Látod hogy el vagy kényeztetve, minden napra jut valami amin jólesően megbotránkozhatsz. Ítélkezz kedvedre, nekünk ettől nem lesz rosszabb, de neked se jobb, úgyhogy tök feleslegesen csinálod, de ez a te életed, te döntésed ;)
Ez a lány akivel voltál megroppantott téged, gondolom szeretted nagyon és úgy érzed hogy valami/valaki kitépte az életedből. Van pár dolog amit írsz, amik ismerősek a saját életemből.
Azokat a belső démonokat amik benned maradtak csak te tudod legyőzni, ebben nem fog segíteni a külső igazságtalansagokon való (akár jogos) őrjöngés. A kiírt gyk kérdések alatt elküldheted a picxába a világ összes emberét, kiélheted a dühöt és frusztrációt az összes nőnek gondolt felhasználón de ez neked nem fog segíteni.
Vagy kimaszol a xarbol amiben vagy vagy rohadsz benne tovább.
"...r.o.k.o.n.o.k lesztek baxxátok alásan."
Hát...mondjuk közeli hozzátartozók lesznek. Sőt, a legközelebbi hozzátartozók.
22 éves lányom meglepődött, amikor esküvője után pár héttel beszélgettünk, és megemlítettem, hogy neki már a lekgözelebbije a férje. Sőt, a férje dönthet róla, hogy levegyék-e a gépről, ha pl. nagyon nagy baleset történne. Totál újat mondtam ezzel az amúgy művelt, tanult, intelligens lányomnak.
Nem akarok belevau, 66-os vagyok.
10 éves érettségi találkozón az osztályunk 2/3-a elvált volt (igaz, az 5 évesen az én kivételemmel mindenki házas volt már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!