Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ilyen hiper érzékeny ez a generáció?
Régen természetes volt, hogy az emberek kitartanak egymás mellett egy párkapcsolatban. Ma már jönnek ezek a nyafogások, kifogások, hogy "már nem vagyok boldog" és társai. Őszintén, mit gondolnak az ilyenek? Elmúlt a szerelem drog, ami köztudott, hogy nem tart örökké, és már egyből megyek tovább, hogy megint azt érezzem valaki mással, aztán ha elmúlik megint megyek tovább? Milyen gyáva hozzáállás ez?
Mit gondolnak az ilyenek, hogy majd talál valakit, akivel örökké tart ez a bedrogozott, egyébként abnormális állapot, amit szerelemnek hívnak? Mert ha ez a kifogás, hogy "már nem vagyok boldog", csak szólok, hogy senkivel sem lesztek mindig boldogok. Egyedül se vagytok mindig boldogok, ennyi erővel az első komolyabb lelki megpróbáltatás után mehetnétek eret vágni, hogy már nem akartok élni, mert nem vagytok boldogok. Nem mindent rózsaszín szemüvegen keresztül látsz és nem csillámpónik repkednek az égen és egyből szar minden, ki kell lépnem a kapcsolatból, menekülni kell egy másikba🤣🤣🤣
A fogyasztói társadalom jellegzetességei megjelennek az emberi kapcsolatokban is. A partner már egyfajta termék, hiszen a párkapcsolat már nem feltétele az életbenmaradásnak és a boldogulásnak, mint száz évvel ezelőtt.
Az ember akár egyedül is képes biztosítani a megélhetését, ezért a párjától sokszor fogyasztói élményt vár, eszköznek látja a saját ambíciói kiteljesítéséhez, akivel majd jól érezheti magát, akin keresztül esetleg előnyökhöz juthat, nő a kényelme, a társadalmi státusza.
És ha ezeket az elvárásokat nem teljesíti a parner, akkor bizony haszontalan terméknek bizonyul akire nincs is szükség.
#6:
Nem kell feltétlenül tini kapcsolatnak legyen, elég ha csak nem az időseket nézzük, akik 30-40 éve vannak együtt, minden más korosztály ezt nyomatja kb.
Nézd meg hány házasság végződik vállással stb.
Nem kell leszűkíteni a tinikre ezt a kört, egyre elfogadottabb ez a hozzáállás, hogy "ez teljesen normális, el kell fogadni, semmi sem tart örökké". És akkor már egy idő után elég lesz erre hivatkozni, hogy ezért lesz vége, mert semmi sem tart örökké, nem mert volt egy olyan probléma mondjuk, amit nem tudtunk ketten megoldani.
‘Régen’ (fogalmazzatok már pontosan,nem mindegy hogy a középkorban,1950-ben,vagy 20éve) ilyenkor szeretőt tartottak, ami férfi oldalról tök általános volt,a nők meg titkolták a viszonyaikat. Anyagilag sem érte meg válni,amikor a nők még elvétve dolgoztak csak.
Nemtudom hány éves vagy,de ez a régen minden jobb volt,nagyon naiv hozzáállás. A szerelem jön-megy,de az ember vágyik rá,ez ilyen. Ma is sokan kitartanak,de van,akiknek nem éri meg együtt kínlódni,veszekedni.
Mellesleg nézd meg a felmenő generációkat,ezekből a gyerekekből,akik szülei csalták egymást,mérgező légkörben éltek,de nem váltak el,ezekből lettek a jó kis sérült lelkű emberek.
#8:
De most nem erről van szó, hanem amikor dicsekszik vele, hogy milyen fasza volt minden, csak már nem volt boldog🤣🤣
Ezért kérdeztem ember, hogy melyik generáció. Erre benyögöd, hogy a mai fiatalság. Hát bocs, de nekem erről a tinik jutnak eszembe.
Tanulj már meg NAGYON PONTOSAN fogalmazni. Nem vagyok gondolatolvasó. Szűkítsd a kört!
#16:
Mert az élet nem arról szól, hogy egyszer megtalálok egy embert és az életem végéig 0-24 boldog leszek mellette. Ahogy ha egymagam vagyok, akkor sem vagyok 0-24 boldog. Ez változik, vannak jobb és rosszabb időszakok és senki sem képes arra, hogy folytonosan fenttartsa a boldogság érzetét nálad. A hűség pedig arról szól, hogy a másik fél mellett maradok akkor is, amikor épp nem repkedek a rózsaszín ködben, mert nem a rózsaszín ködöt szeretem, amit az agyam hozott létre, hanem az embert, aki mellettem állt mindvégig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!