Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismered a párod mélyebben?
Az én részemről nem érzek romantikus érzelmet irántad. 😊 Az, hogy olvaslak, csupán azért van, mert érdekes számomra.
Nem döntök rólad semmit, csak megpróbálom megérteni, amit mondasz.
Az egészségedről nem nyilvánítok véleményt, mivel nem vagyok szakember ezen a területen. Csak azt mondtam, hogy ha érzelmi nehézségekkel küzdesz, akkor érdemes lehet segítséget kérni. 😊
Nem próbállak megítélni vagy bántani téged.
Nem áll szándékomban vitába bocsátkozni vagy érzéseket felkavarni. Tényleg a legjobbakat kívánom neked 😊

Ühüm, persze... Tudom, hogy hamis kígyócska vagy, de eljátszom, hogy hiszek neked, hogy a jószándék vezérel.
Ezek után is:
"Meg olyan dolgokat irtok ide ami csak a fejetkeben van.
elborult, beteg, tarsadalombol kivetett egyeneket latni, mint te, Nem az a szándékom, hogy sértegessek" stb stb
Akkor te miért nem hiszed el, hogy engem is a jószándék vezérel, amikor ezt írtad:
"neha azon agyalok hogy en vagyok a nem nornlis es kattant" - Hm? 😂😂😂
Azért, mert szégyelled a saját betegségedet, saját magad mellett nem mersz kiállni!
"De neha azt latom magamon, hogy megtorpanok"
Nekem van bátorságom, amit te érzelmi nehézségeknek nevezel miközben te küzdesz velük! 🤡🤡🤡
Én nem hagyom magam kihasználni, sem eltaposni, nem megyek le kutyába, mint te tetted az exe(i)ddel, a mostanival és fogod tenni a jövőbeli partnereiddel is.
Kiírtad a kérdést és letudtad annyival, hogy:
"Bar meg latok eselyt, hogy a mostani srácnal nem olyan menthetetlen a helyzet :D vagyis majd kiderül, addig is elvezem azt a sok pluszt amit hozott."
Holott az elején ezt írtad még:
"Az uj kapcsolatomban folyamatosan erzem, hogy zavar hogy nem ismerem elegge es nagyon melyre mennek szivemszerint. Viszont reszerol nem latom, hogy ot forditva ez zavarna vagy lenne igenye melyebb ismeretre. Viszont nekem miota vege ennek a toxik kapcsolatnak azota megfogalmazodott bennem, hogy sokkal inztenzivebben akarom elni az eletem nem csak igy felig-meddig hanem elevezni akarom, beleallni es szembenezni onmagammal es szeretnem, ha a parom is tarsam lenne ebben."
Úgy érzed, hogy egyoldalú a kapcsolat mélyen legbelül, hogy nem kíváncsi rád igazából. LEHET OKKAL, mert jóformán nem is beszélgettek, nincsen köztetek intimitás intellektuális, lelki téren és ez téged zavar, úgy látod, tapasztalod, hogy csak van veled és ahelyett, hogy megkérdeznéd tőle, hogy mit tervezz veled a jövőben veled kapcsolatban, vagy megosztanád vele az igényeidet, inkább azt nézed, hogy mi jót adott. Pedig nem azt kéne nézni, hanem azt kéne tudomásul venned, hogy egy párkapcsolat fejlődik normális esetben!!!
De nem fejlődhet ha nem akar téged egyáltalán megismerni!
Neked betett az előző kapcsolat és kevered az megismerést a kiismeréssel, viszont az nem nyomulás, rátapadás a másikra ha mélyebben érdekel a múltja, nem az, hogy Pestre járt suliba, hanem, hogy milyen volt a kapcsolata a diákokkal, vagy a tanárokkal - ez mélyebb szintű beszélgetés, nem felszínes és ezzel nincs gond, ez természetes kíváncsiság, ha ő nem hajlandó még ilyesmi fajta kérdésekre se válaszolni, akkor nem egymást keresitek hiába azt nézed, hogy mi jót adott, mert elveszi tőled az értékes időt, amit másra pazarolhatnál, akivel kölcsönös lenne az érdeklődés.
Milliószor bemásoltam, de te magadról gondolod, senki nem befolyásolt a múltban, hogy nem tudod eldonteni, hogy kattant vagy-e? Vagy valaki mondta és azért gondolod?
Mindkettő esetben ha nárci/autista enyhébb változata/borderline, vagy "csak" önbizalomhiányos vagy, buta (ez tény) ajánlatos a pszichológus!
Ha meg a párod jóformán le se tojj, önző mint az ágyban, mint a mindennapokban, keveset taliztok, nem hív, nincs üzenet, nem keres hiába mondja, hogy hiányzol, vagy hiába mondja, hogy szeret, de a tettei az ellenkezőjéről árulkodnak, akkor ne várj, hogy hátha megvaltozik jobb irányba, mert nem fog, ha valaki 2,3 hónap utan nem szeretett beléd az már nem is fog, csak szexre vagy.
Gondold át, figyeld meg hogy hogyan viszonyul hozzád (példákat írtam) és aszerint cselekedj és mindenképp látogass el pszichológushoz, mert zűrös vagy még akkor is ha "csak" önértékelési zavaraid vannak és érzelmi nehézségeid nemhiába voltál toxikus kapcsolatban és most LEHET szexkapcsolatban!
(Ez nem gúny, nem rosszindulat ez puszta jóindulat, de tényleg, ne hagyd, hogy a farkincák uraljanak téged, jó? Szeresd magadat, jobban mint őket!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!