Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismered a párod mélyebben?

Nyugodtan hordj le aminek csak szeretnél, engem egyáltalán nem zavar, sőt szórakozok rajtad, hogy olyan a pofád, mint a Bécsi kapu anonim oldalon, de a párod mellett behúzod füled-farkad!
Inkább ő nála kellene kamatoztatni ezt a nagypofájúságodat, különben azért is vicces az egész, hogy engem elmondtál betegnek, de te önmagad nem tudod, hogy kattant vagy-e. 😂😂😂
Én tudom, hogy könnyen ideges vagyok, különösen ha valaki értetlenkedik mint te, de aztán lenyugszom egykettőre, mert kiadom magamból inkább mint magamban tartsam aztán később amikor már full tele van a pohár kiadjam magamból.
Te meg inkább qssolsz, saját magad mellett nem mersz kiállni, nincs bátorságod még ismerkedni se, kifejezni a véleményed, álmaid nehogy hoppon maradj, elhagyjon a híres partnered! 😂😂😂
Hát ez ultra gáz viccen kívül.
Annyira rémült, ostoba, kétségbeesett (még mindig), elégedetlen, önbizalomhiányos KAPCSOLATFÜGGŐ vagy, hogy partner nélkül nem tudsz meglenni! Azt hiszed, hogy majd ő megváltoztat téged! 🤣🤣🤣
De nem fog, mert neked kellene saját magad által - Ha segítesz önmagadon a jó Isten is megsegít! ide pont illik.
Ha te nem vagy tisztában önmagaddal, hogy ki vagy, mi negatívum nálad (mindaz amit felsoroltam), nem szereted saját magad, hiszen nem törekedsz arra, hogy jobb legyél, okosabb legyél, magabiztosabb légy, szingliként is elégedett, boldog légy, akkor rajtad más ember nem tud segíteni!
Te saját magadat nem ismered, nem tiszteled, nem szereted, akkor miért várod el mástól, hogy mrgismerjen, tiszteljen, szeressen?
Szinte biztos, hogy akivel együtt vagy csakis magára gondol (nemcsak az ágyban ismét), önző, nem érdeklődik mélyebben irántad és főleg nem szeret! 🤣🤣🤣
Te meg azért is nem mersz kérdezni, nemcsak azért, mert zakkant vagy. 🤣🤣🤣
Olyan mélyre süllyedtél, hogy a 3 éves mérgező kapcsolatból beleugrottál egy szexkapcsolatba!
És az az oka, csak ismételni tudom magam, hogy nem szereted magad, nem ismered, becsülöd magadat! Meg persze lehet, hogy tényleg szellemi fogyatékos vagy (autista valamelyik gyengébbverziója pl), vagy mentális eset (borderline/nárcisztikus is).
Elhülyülöd, kigúnyolsz engem pedig nem én velem van komoly probléma, eléggé tré, hogy nem veszed komolyan a saját életed...

Hagyd kérdező, ne vitatkozz ezzel a kreténnel.
Én irtam az onsimeretet ☺️
Az a “baj”, hogy aki magatol nem jut el oda, hogy érdekelje ez a téma vagy egyáltalán felfogja, hogy miben is lenne más utána az élete, annak nem fogod meghozni a kedvet. Vagy megérik rá valamikor, hogy érdekelje, vagy nem.
Én szerencsés vagyok, nekem sikerült egy ilyen part kifogni, biztosan vannak még!
Ha a mostani párod nem kapható erre, nem fogod tudni rávezetni, mert nem fogja érteni, hogy miért lenne erre szüksége, mire jó ez neki. Ehhez kell többnyire, hogy történjen valami olyan, ami miatt az ember átgondolja az egész addigi életet.
Nekem minden szakítás után volt egy ilyen időszak, de leginkább az utolsó szakitasomkor, illetve édesapám halálakor.
24N

Neem attól leessz jó egy kapcsolat, hogy kénsszeresen és erőszakosan akarsz mindent kiszedni a másikból pár hét után.
Találkoztam már pasiban is ilyennel, menekültem, mert rohadt ijesztő volt, amit művelt.
Spontán kell megismerni a másikat, kisebb lépésekben, te pedig mint valami verejtékes harcot képzeled el. Creepy vagy.

#24:
Én vagyok a kretén, amikor te se vagy normális!
"Az a “baj”, hogy aki magatol nem jut el oda, hogy érdekelje ez a téma vagy egyáltalán felfogja, hogy miben is lenne más utána az élete, annak nem fogod meghozni a kedvet."
Nincs törvénybe vésve, hogy bárkinek is kötelező a kérdező, vagy te kis érzékeny lelked pátyolgatni. Hogyha egyszer nincsen kedve ahhoz, hogy megismerje ahhoz nem lesz úgy, hogy a kérdező elkezdené erőltetni! Ebben az egyben egyetértek, de nem is tudjuk, hogy a párja egyáltalán rossz-e ebben a történetben, mert simán lehetséges, hogy bizony kíváncsi rá csak még nem tart ott, hogy mindent az orrára kössön, mégcsak 2,3 hónapja ismerkednek!
"Friss kapcsolatom van kb 2-3 honapos." = Baszki a kérdező még azt sem tudja, hogy mióta vannak együtt!!!
Vagyis vagy csak szexelnek és néha taliznak és ennyi, vagy ismerkednek csak nem olyan tempóban mint ahogy a kérdező szeretné = "intenzív" módon = a kérdező párja tegye ki a szívét/lelkét/belét, ugrálja körül, vigye ide-oda és akkor már ismerik egymást, ugye kérdező?
Neked szerencséd volt... Majd meglátod meddig, itt osztod az észt 24 évesen! Nevetséges az egész szituáció, mert a kérdező mégcsak érdeklődni se mer, nem meri elmondani, hogy mit hiányol. Miről beszélsz?
Önismeret... Erre adsz "tanácsot" te, aki szintén nem ismeri önmagát csak egyelőre akadt egy párja! 🤡

Kérdező, ne írd ki a gondodat, ha nem tetszenek a válaszolók.
Az első néhány válasz jól összefoglalta.

26
Őszintén, neked mi bajod van?
Fogalmad sincs, hogy milyen vagyok, egyelőre te vagy az, aki mindenkibe bele all és azt hiszi, ő szrta a spanyol viaszt.
Csodálom, hogy ezért a stilusert meg senki nem vágott szájon, hihetetlen, mennyire nagyra vagy magaddal.
Nem a korral lesz érettebb az ember, hány éretlen ember van 30-40 évesen is?
Sajnos (bár ne így lett volna), történtek velem olyan dolgok, amik miatt baromi hamar fel kellett nőnöm, ami miatt melyen foglalkoztam (szakemberrel is) a pszichologiaval, úgyhogy úgy érzem, van nemi fogalmam arról, amit írok.
Te ellenben csak nekitamadsz egy ismeretlen embernek, regényeket írsz arról, hogy ki mennyire szánalmas. Szerinted ez segít bármit is azon kívül, hogy te jól érzed magad attól, hogy itt adod ki a felgyülemlett stresszt?
Nem hiszem el, hogy egy felnőtt ember így viselkedik, hogy görcsösen idegeskedve minden hülyeséget hozza vag a másikhoz.
Miből szurted le pl hogy nem vagyok normális? Egyetlen egy segítő szándékú kommentet irtam, ellenben te oldalakon keresztül szidod a kérdezőt. Ne sértődj meg rajta, ha nem a te tanácsokat fogadja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!