Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismered a párod mélyebben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismered a párod mélyebben?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolatom van kb 2-3 honapos. Azelotti 3 evig tartott es nagyon elbant velem viszont amig tartott iszonyatosan melyen megismertuk egymast, tudatosan dolgoztunk rajta stb. Az uj kapcsolatomban folyamatosan erzem, hogy zavar hogy nem ismerem elegge es nagyon melyre mennek szivemszerint. Viszont reszerol nem latom, hogy ot forditva ez zavarna vagy lenne igenye melyebb ismeretre. A tarsasagaban is van egy friss hazaspar akik 5 eve vannak egyutt, de egy kirandulas soran lattam mennyire nem ismerik egymast, mennyire a felszínen mozognak, de ettol meg full boldogok es jol el is vannak. Viszont nekem miota vege ennek a toxik kapcsolatnak azota megfogalmazodott bennem, hogy sokkal inztenzivebben akarom elni az eletem nem csak igy felig-meddig hanem elevezni akarom, beleallni es szembenezni onmagammal es szeretnem, ha a parom is tarsam lenne ebben. De neha azt latom magamon, hogy megtorpanok, hogy nem merem megosztani a parommal a gondolataimat nem tudom feltehetek-e durva kerdeseket, mert neha azon agyalok hogy en vagyok a nem nornlis es kattant, hogy olyan ossszetett kerdeseim vannak vagy vagyaim.. szoval nalatok milyen minosegu a kapcsolat? Mennyire osztjatok meg gondolataitokat?
2023. júl. 14. 14:25
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Kedves 2# továbbra is tartom amit előzőleg írtam 😊

Ma is jó idő van, még kihasználhatod a mai napot!

Reggel befejeztem egy könyvet a címe: A döntés

Ajánlom jó szívvel olvasásra, ha nincs más programod.

Lassan indulok edzésre 😊

Legyen szép a vasárnapod 🤗

2023. júl. 16. 13:28
 42/52 anonim ***** válasza:
74%

Persze, hogy tartod magad az ócska amatőr szerepedhez!

De hiába, mert olyan gyenge a performance, hogy még egy kisgyerek is leköröz. 🤡

Nem is értem, hogy miért akarod fenntartani a hamis látszatot, amikor olyan átlátszó vagy, mint a pohárban a víz. 🤣

Te írsz a döntésről, eszem megáll, kész tragikomédia az életed, azt se tudod, hogy ki vagy, mi az életcélod, sem azt, hogy zakkant-e az elméd vagy se. Pluszban nem tudsz különbséget tenni kettő különböző professzió között, 2-es kommentemben (is) világosan pszichológust emlegettem, de te összekevered a pszichiáterrel!

Mondatokat sem tudsz értelmezni, habbogsz össze-vissza, hogy te intenzíven akarsz élni párkapcsolati szinten, de nincs bátorságod kérdéseket feltenni, mely beszélgetéseket folytatni nehogy nyomulósnak tartson és pasi nélkül maradj, mert akkor vége az életednek - társfüggő vagy és saját elmondasod szerint kattant vagy. 😁

Végig engem ócsároltál, pedig nem csak én írtam rád ezt-azt, most meg "hirtelen" játszod a szelíd angyalkát! 🤭

Legalább már tartanád magadat ahhoz, hogy továbbra is direkt módon sértegetsz, de nem most váltottál miután bemásoltam többször, hogy te vagy a hunyó. 🤣

Persze az is játszik szerepet, hogy másképp is feltehetted volna a kérdést és ignorálhattál volna teljes mértékben, de mivel nem tetted, sőt te kezdted ezt a semmire se tartó vitát, most úgy szeretnéd lezárni, hogy te kulturált, intelligens embernek tűnj és hogy tiéd legyen az utolsó szó, viszont minden vagy csak nem kulturált, okos emberke, hamarébb egy IQ-harcos, nem valami épelméjű személy, aki hisztizik és színészkedik. Egy 🤡 vagy szivi! 😂

2023. júl. 16. 13:56
 43/52 A kérdező kommentje:

2#

Értem, hogy elégedetlen vagy a válaszaimmal, és sajnálom, hogy úgy érzed, hogy megbántottalak vagy félreértettelek. Nem az a szándékom, hogy sértegessek vagy rossz érzést keltsek benned.

Igazán együttérzek veled, és értékelem, hogy megosztottad a véleményedet.

Köszönöm, hogy megosztottad az érzéseidet 😊

2023. júl. 16. 14:13
 44/52 anonim ***** válasza:
74%

Én osztottam meg az érzéseim? Merre kiscsillag?

Te mindenféle valid bizonyíték nélkül elődöntötted, hogy ez meg az vagyok, pedig az elején a kettes - tizes válaszomig egy árva rossz szót sem írtam rád.

Te kezdted el, te kezdtél el áskálódni felém és a 9-es iránt, majd 20 perc múlva miután én már lezártam az egészet a 10-es válaszommal a 24-esnek írtad, hogy én elmebetegnek tartalak, pichának és pszichiátert javasolok!

Holott pszichológust írtam le, azt, hogy az exen nem vagy túl, hogy kevered az ismerkedést és a kiismerést, ellentétes módon gondolkodsz és válaszoltam a kérdésre a mély ismerkedés kapcsán!

Te osztottad meg a Gyakorival, hogy tényleg egy rafkós alak vagy, tényleg ostoba vagy és hogy szereted másra hányni a saját székleted, de magad mellett nem állod meg a sarat az életben!

Nem tudsz értelmezni mondatokat, annyira elvakít a pocsékolni való büszkeséged, hogy nem látsz se balra, se jobbra, csőlátású vagy és természetesen sötét mint az éjszaka.

Más ember itt, vagy akár az életben odakinn elgondolkodik azon, amit más mond, hogy hátha legalább egy pici igazság van-e benne, hátha változtatni kellene, hátha jó lenne szakemberi segítség, de te sértésként fogod föl, sőt mixeled más foglalkozással.

Te haragudtal meg azért, hogy többen azt írtuk, nem tudod, hogy a házaspár milyen valójában, elemezted őket, hogy nem ismerik egymást, de magadat az exeddel a pedesztálra emelted, hogy ti kiismertétek egymást "tudatosan" lol, de mégis tönkretett és iszod mérgező levét a kapcsolatnak még most is!

Ha te analízis alá vethetsz bárkit, akkor bárki megteheti ugyanazt veled!

Tanulj meg olvasni rendesen amúgy, fogd föl, hogy mi az értelme a mondatoknak és aztán játszd el a hibátlan hercegnőt!

Menj edzeni drága, hátha segít a diónyi méretű agyacskádon! 🤗

2023. júl. 16. 14:30
 45/52 A kérdező kommentje:

2#

Értem, hogy mélyen érzed a fájdalmat és a frusztrációt, és úgy érzed, hogy az itt történtek nem elfogadhatók számodra.

Sajnálom, ha úgy érzed, hogy az előző válaszaimmal megbántottalak vagy nem fejeztem ki megfelelően az empátiámat.

Megértem, hogy fájdalmat érzel a fél információk alapján.

Az azonban fontos, hogy a kritikák ne kerüljenek át személyes támadásokba vagy bántó megjegyzésekbe.

Kívánok neked sok erőt és kitartást a fájdalmai feldolgozásához! 😊

2023. júl. 16. 17:27
 46/52 anonim ***** válasza:
74%

45

Hú, ha ezt a pasidnak is hasonlóan adod elő, akkor ne csodálkozz, hogy menekülni fog. Az ilyen szöveg nekem egy betanult, valahonnan összeloptt frázisokra emlékeztet.

2023. júl. 16. 18:12
 47/52 anonim ***** válasza:
74%

#46:

Ugye, hogy nem tévedek? 😂

Teljesen megjátssza magát, közben meg végig kotekedett/még most is provokálni szeretne. 😂

Kérdező, még egy emberke, aki egyetért velem, akkor ki a bárányba bújt farkas? Te vagy!

Utolsó (sikertelenül) manipuláló, IQ-bajnok vagy, egy szemenszedett ármány boszorka, aki a görbe orrát oda is bedugja ahol semmi keresnivalója nincs (házaspár) és persze olyan is vagy mint Pinocchio, mert kamuzol, az orrod olyan hosszú, hogy nem látsz tőle, valamint a gondolkozás is nehezedre esik. 😭

Szegényke nem bírja elviselni, ha más(ok)nak van igaza különösen úgy, hogy bizonyítékaik vannak, hogy igenis te startoltál rá más(ok) ra! 🙉🙈

Nem baj, rád fog járni a rúd még jobban mint most, visszakapod mindazt amit másoknak adsz, rettegj, csurogjon rólad a víz, amikor ráébrednek fokozatosan mások arra abban a satnya kis világodban, hogy mekkora gonosz féreg vagy és végül egyedül maradsz, mint a kisujjad, vagy kifogsz hozzádpasszoló kukacot, mint te vagy, reszkess szivi, mert ami késik az nem múlik! 🤗☺️

2023. júl. 16. 19:43
 48/52 anonim ***** válasza:
74%

Rajottem amúgy mi a bajod, nárcisztikus, vagy borderline vagy, jól írtam.

Minden jel arra mutat:

-magadtól jobbat, értelmesebbet nem látsz:

"Friss kapcsolatom van kb 2-3 honapos. Azelotti 3 evig tartott es nagyon elbant velem viszont amig tartott iszonyatosan melyen megismertuk egymast, tudatosan dolgoztunk rajta stb. Az uj kapcsolatomban folyamatosan erzem, hogy zavar hogy nem ismerem elegge es nagyon melyre mennek szivemszerint." - Magadra gondolsz csak, hogy te mit szeretnél, merthát abból indulsz ki, hogy az exeddel baromi módon megismertétek egymást "tudatosan" - INTERVIEWT tartottál neki.

-másokat lenézel, ítélkezzel felettük holott halvány lila fogalmad nincs róla, hogy a 4 fal között mi zajlik le:

"A tarsasagaban is van egy friss hazaspar akik 5 eve vannak egyutt, de egy kirandulas soran lattam mennyire nem ismerik egymast, mennyire a felszínen mozognak"

-magadat helyezed előtérbe pedig a párkapcsolat két emberről szól:

"Viszont nekem miota vege ennek a toxik kapcsolatnak azota megfogalmazodott bennem, hogy sokkal inztenzivebben akarom elni az eletem nem csak igy felig-meddig hanem elevezni akarom, beleallni es szembenezni onmagammal es szeretnem, ha a parom is tarsam lenne ebben" - a toxikus kapcsolat előidézője is te vagy, nem az exed, ez 90%.

- már amikor szorul a kapca miután már feltűnik másnak is, hogy te vagy az agyafúrt róka (provokáció, mások sértegetése), akkor te vagy "hirtelenjében" a földre pottyant angyalka.

Borderline meg azért, mert nem tudod, hogy kattant vagy normális vagy-e, hol ilyen hol olyan... Sztressz esetén még jobban elobujik a betegség.

Kezeltesd magad, szedj rá gyógyszert, el ne felejtsd szedni, mert megint leesik az álarc. 🙂😉

2023. júl. 16. 20:02
 49/52 A kérdező kommentje:

Kedves #2:

Sajnálom, hogy érzéseid ilyen módon nyilvánulnak meg. Úgy tűnik, fájdalmat érzel. Azonban hangsúlyoznám, hogy a kommunikáció erőszakos vagy sértő módja nem segít megoldani a problémákat, és nem vezet előrelépéshez. Fontos az empátia és a megértés gyakorlása.

A kedvesebb és támogatóbb kommunikáció hatékonyabb és segítőkészebb lehet.

Ami a felhozott kritikákat illeti, mindenki más és más, és életünkben vannak olyan időszakok, amikor nehéz helyzetekkel kell szembenéznünk. Ez természetes része az életnek 😊

Ugyanakkor figyelmeztetnélek, hogy mások diagnosztizálása és bírálatának hatása káros lehet. Nem vagyunk szakemberek, és nem tudjuk pontosan megítélni mások lelkiállapotát.

Ha bármilyen segítségre vagy támogatásra van szükséged, javasolnám, hogy keress fel szakembert, aki hozzáértően és segítőkészen tud neked segíteni.

Az empátia és a tolerancia gyakorlása mindannyiunk számára előnyös lehet, és segíthet megérteni és elfogadni mások érzéseit és szükségleteit. Kérlek, gondolj a szavak erejére, és legyél kedves és megértő másokkal.

Üdvözlettel Kérdező 😊

2023. júl. 17. 11:41
 50/52 anonim ***** válasza:
74%

Szerelmes vagy belém, hogy nem bírsz rólam leszakadni, vagy amióta kiírtad a kérdést zavar, hogy olvaslak, mint egy könyvet, hogy kitudódott, hogy beteg vagy? ☺️

Kezdjük ott szivike, hogy te vagy az, aki analízis alá vett idegen embereket (házaspár, 9-es és én mint 2-es), de amikor ugyanazt kapod vissza mármint, hogy téged is kielemeznek, eldontenek rólad valamit, akkor az már nem smakkol számodra.

Mi lenne, hogyha te nem döntenél el dolgokat másokról? Tudod, hogy micsoda? Más se gondolná rólad, hogy abnormális vagy.😀

Te voltál az egésznek a kiindulópontja, nem én, nem a 9-es se más!

Már leírtam, hogyha nem kevered volna bele a volt párod, a házaspárt a sztoriba, akkor nem jutottunk volna ide egyáltalán.

Nem tudsz kérdést megfogalmazni úgy, hogy az számodra hasznos válaszokat kapj és közben ne égj be, mert olyan "ember" vagy, aki mások életével van elfoglalva a sajátja helyett.

Magasról teszel az egészségügyi állapotodra, pedig te magad se tudod, hogy normális, vagy kattant vagy-e:

"neha azon agyalok hogy en vagyok a nem nornlis es kattant" - Borderline!

Ezt te írtad a megjegyzésekbe amikor kiírtad a kérdést saját magadról.

Egyáltalán nem gondoltam az elején, hogy elmebeteg vagy és pszichiátriai eset vagy, azt írtam, hogy pszichológiai tanácsadás szükséges, mert a volt mérgező kapcsolat negatív hatással bír!

Nem tudod, hogy mi a különbség a kettő foglalkozás között, ez nagyon durva!

Az is, hogy annyira félsz, hogy ugyanúgy padlón leszel, mint az exxel, hogy ki akarod ismerni a párod 2,3 hónap után! Azt se tudod, hogy 2 vagy 3 hónapja vagytok együtt!

Egészséges ember tudja, hogy valakivel mióta van együtt és a kettő professzio között is tudja, hogy mi a különbség!

Pluszban te engem kezdtél el betegnek tartani a 9-el együtt, hogy a mi fejünkben létezik!

Még mindig nem értem, hogyha te eldontheted valakiről, hogy mentálisan nincsen a toppon, akkor én vagy más miért nem hiheti rólad ugyanazt... Vagy mégis tudom, azért mert te tökéletes vagy, ugye?🤡

Nárcisztikus jel: te vagy a best, legokosabb, neked bármit lehet tenni, gondolni, de másnak még véletlenül se. Ezt csinálják a nárcik!

Most is engem tartasz betegnek, kezelést ajánlasz, játszod a Teréz anyát, de ez csak álca, manipuláció, akit senki nem vesz be! Úgyhogy feladhatnád már és a elkoszonéseket is, úgyis visszairsz. 😁

Rajtam éled ki, hogy az életben megmukkani nem mersz. 🙈

2023. júl. 17. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!