Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismered a párod mélyebben?

#24:
Te álltál én belém, én egyetértettem veled, hogy nincs önismerete és ezt írtam az első kommentben:
"Nem tudom mit akarsz tőle kérdezni, de inkább menj el kezeltetni magad, mert súlyos gondjaid vannak viccen kívül.
A toxikus kapcsolatot nem heverheted ki más által, csakis saját magad által lehet szakember segítségével (a te esetedben!)!
Szívesen. (:"
Ebben mi bántó van? Pszichológiai segítséget írtam, mert igenis szüksége van rá mivelhogy nincs túl az előző kapcsolatán! Mindaz abból látszik, ahogy végig leirta a gondolatait más emberekről és a parjahoz való viszonyát tekintve:
"De neha azt latom magamon, hogy megtorpanok, hogy nem merem megosztani a parommal a gondolataimat nem tudom feltehetek-e durva kerdeseket, mert neha azon agyalok hogy en vagyok a nem nornlis es kattant.."
Majd olvasd el a 10-es válaszom, amire a kérdező válasza ez:
"le lehet szallni arrol, hogy jaj en tuti egy picsa vagyok aki bekepzeli csak ugy a semmiből, hogy masok nem ismerik a parjukat.. Meg olyan dolgokat irtok ide ami csak a fejetkeben van, nincs kedvem es ezekre valaszolni.
Pls a kerdesre válaszoljatok. - De válaszoltam a 10-es válaszomban!
Ő irhatja, hogy a fejünkben létezik, magunkból indulunk ki ezek szerint, de én vagy más nem, hogy magához akarja már a kapcsolat elején a másikat lancolni és azt se, hogy menjen terápiára holott ő maga sem biztos abban, hogy normális!!!
Ezután cseszett jól fel, mert unfair a viselkedése, ha nem jött volna azzal, hogy mi vagyunk a szarok a 9-el, akkor nem írtam volna semmi sértőt az égvilágon... 10-es válaszom így kezdődik:
"Jah, el ne felejtsem hozzáfűzni kérdező" - Akkor miért nem bírta ki anélkül, hogy szép szavakkal áskálódott két ember felé? Azért, mert igazunk van, ennyi.
Olvasd el, hogy ő hogyan fejezte ki magát rólam még azután is miután már nem káromkodtam!
Na meg ne haragudj se te se ő, hogyha egyszer ő megengedheti magának, hogy okoskodjon, ítélkezzen más emberek felett (mint a házaspár, mint a 9-es és én), akkor ne csodálkozzon, hogy ugyanazt kapja vissza!
Egyébként meg ha vérig sértőt írtam is volna, mint pl. hogy egy l*tyó (amit nem tudok), akkor se kellene velem, vagy mással foglalkoznia inkább veled mivel te nem sértetted meg, te csak önismeretről hadováltál. Igaz, hogy én is de hát bántásként fogta fel holott nem az, mert a pszichológus pontosan azért is foglalkozás, hogy segítsen utat találni, támpontokat adni ahhoz, hogy megismerd önmagad, önbizalmat növeljen stb.
Én már arról nem tehetek, hogy ő azt hiszi, hogy a pszichológus = a pszichiáterrel.
És 24 te is kötekedsz, mert egy árva kukkot nem szóltam hozzád, kreténnek neveztél, most meg háppogsz, hogy szerintem a béka segge alatt van a tudományod önismeret terén.
Unfair vagy te is, csak annyi, hogy a kérdező rafináltan kötött belénk meg direkt módon.
Majd ha megtanultok szöveget értelmezni és felfogni, hogy nem kéne provokálni amikor semmi sértő nem volt lejegyezve
az elején majd akkor pattoghatok okkal, de ebben az esetben ti vagytok a ludasak, mert nem birtok elviselni kritikát, tanácsot és azért kapjátok fel a vizet holott ti kezditek a provokatív megjegyzéseket...

Én irtam rad egy szót, mivel te a kérdezőt pichanak, meg egyéb hülyegyereknek, hugyagyunak titulaltad.
Szerinted ez mennyire van rendben? Így beszélsz mindenkivel, akivel nem egyezik a véleményed ?
Nem kell mindennel szakemberhez fordulni, mondom ezt úgy, hogy elég sok közöm van a pszichologiahoz. Másrészt, ha a segitegnyujtas lett volna a szándék, azt nem ilyen pökhendi stílusban teszed.
Ellenben azzal pl nem artana felkeresni egy pszichológust, hogy ennyire nem tudod kordában tartani az indulataidat.
Én itt befejeztem, kérdező, ha neked van kérdésed vagy szeretnél beszélni, írj nyugodtan privatban :)

Te meg "drága okos" kérdező nézz magadba, vizsgáld meg mélyen, hogy mi a probléma gyökere, tarts önkritikát, tanuld meg hogyan kell és azt is, hogy megtanulj szintén szöveget értelmezni, valamint azt, hogy amit adsz azt kapsz.
Ugyanis te vagy az, aki elemezgette más házastársi viszonyát anélkül, hogy ismernéd őket:
"A tarsasagaban is van egy friss hazaspar akik 5 eve vannak egyutt, de egy kirandulas soran lattam mennyire nem ismerik egymast, mennyire a felszínen mozognak, de ettol meg full boldogok es jol el is vannak."
Amihez jogod van, de akkor nekem, a 9-esnek, a 25-esnek és a 27-esnek is, hogy téged analizáljunk! 3 hozzászóló egyetértett én velem, hogy abnormális a hozzáállásod, egyedül a 24-es bólogat mint a kiskutya, hogy neked van igazad, de hozzáírta ő is ezt:
" Ha a mostani párod nem kapható erre, nem fogod tudni rávezetni, mert nem fogja érteni, hogy miért lenne erre szüksége, mire jó ez neki."
Ami egyértelműen azt jelenti, hogyha a párod nem húz affelé, hogy megismerjen téged, akkor hiába próbálsz te bármit is, mert fölösleges!
Erre fel te ezt írtad:
"en is igy gondolom! Bar meg latok eselyt, hogy a mostani srácnal nem olyan menthetetlen a helyzet :D vagyis majd kiderül, addig is elvezem azt a sok pluszt amit hozott az életembe :)"
Érdekes pontosan azután írtad, hogy én ezt jegyeztem meg:
"nem is tudjuk, hogy a párja egyáltalán rossz-e ebben a történetben, mert simán lehetséges, hogy bizony kíváncsi rá csak még nem tart ott, hogy mindent az orrára kössön, mégcsak 2,3 hónapja ismerkednek!"
Mellékesen margóra vettem, hogy amúgy ha te nem más idegen embereket kevertél volna a történetbe, az exed se, aminek aztán az égvilágon semmi értelme nem volt, hiszen az egyik véleményed a másikat üti:
" friss hazaspar akik 5 eve vannak egyutt, de egy kirandulas soran lattam mennyire nem ismerik egymast, mennyire a felszínen mozognak.
Azelotti 3 evig tartott es nagyon elbant velem viszont amig tartott iszonyatosan melyen megismertuk egymast, tudatosan dolgoztunk rajta." -
Ti ezekszerint baromi "jól isnertétek egymást mégis annyi a kapcsolatnak, de a házaspár, akik ÖRÖK HUSEGET FOGADTAK azok nem, de mellette boldognak tűnnek, óriási nagy paradoxon ezért írtam, hogy nem jól látod a dolgokat is, hiszen az ex bekavart rendesen, nem akarsz ugyanúgy járni, emiatt akarod a mostanit kiismerni, nem megismerni, de nem mered, visszatart a tudatalattid, mert hátha nem kíváncsi rád és persze félsz mélyen legbelül, hogy semmi haszna, hogy KEVERED A SZEZONT A FAZONNAL. Ennek gyanánt írtam a szakember segítségét!
Ráadásul valljuk be, hogyha a saját párod viselkedését írtad volna le te irántad, hogy hogyan viszonyul hozzád, mit hiányolsz, mi rossz szerinted köztetek, vagy csak a fő kérdést írtad volna ki csak:
"Ismered a párod mélyebben?" - Akkor az égvilágon senki nem gondolná rólad, hogy creepy vagy, pszichológiai eset vagy, vagy magadhoz akarnád ragasztani a párodat!!!
Te vagy az, aki az egész feszültséget okozta már akkor, amikor rákattintottál arra, hogy kiírod a kérdést hiszen ítélkezel mások fölött, sokat akarsz egyből - türelmetlen vagy, be vagy tojva rendesen és melléje még rajtam kívül a 9-est is sértegeted ok nélkül, mert az igazat írtuk le, hogy nem lehet rip-ropsz mindent elérni, ki kell heverni a mérgező kapcsolatot szaki által. Emellett világosan válaszoltam a 10-es valaszomban is, hogy nem lehet erőltetni semmit, de te akkor is provokáltál:
"Meg olyan dolgokat irtok ide ami csak a fejetkeben van..."
Pedig nem igaz, a te fejedben vannak súlyos gondok és ahelyett, hogy elgondolkodtál volna rajta később, amikor már 3 ember egyetért velem te engem hordasz le, mert a "legjobb" védekezés a támadás amit persze a gyenge, buta emberek tesznek.
Normális, okos, érett ember inkább elgondolkodik tartja mindazt amit írtak és próbál változtatni a személyiségén. De hát mivel te nem vagy az te világ életedben szenvedni fogsz, küszködni fogsz önbizalomhiánnyal, félreértésekkel, mert egy mondatot nem tudsz felfogni és persze azzal, hogy elhagynak a pasasok, mert nem fogják bírni az elviselhetetlen, ostoba, elitelo attitűdöd.
Úgyhogy jó sok szenvedést kívánok neked, ha egyszer képtelen vagy építő jellegű kritikát elviselni! (:

#24:
Nebáncsvirág!
Most úgy őszintén mit veszed fel, amit én neki írtam? Mit avatkozol bele fölöslegesen? Annak nevezem aminek akarom, ő is annak nevez amit akar, neked semmi közöd nincs hozzá! Miért veszed magadra? 🤔
Hm...Te vagy a kérdező és a 24-es is! 😂😂😂
Más magyarázat nem létezik, hogy mit patyolgatod, vagyis de... Magadra ismertél, hiszen te ugyanúgy küszködsz nap mint nap saját magaddal! 🤣🤣🤣
Egyébként nincsen szükségem dühroham kezelésekre, más is káromkodik nemcsak(!) itt a Gyakorin, párkapcsolatban, barátok között is ha dühös!
Tök unfair vagy megint, mert nekem kezelést javasolsz, de a kérdezőnek, meg magadnak nem pedig rátok férne! 🤣🤣🤣
Az ég adta világon semmi hasznosat nem írtál neki csak mellé álltál, mert ugyanolyan gyengusz vagy, mint ő!
LOL, azt írtad, hogy szerencséd van, mert van párod. 😁
Ez aztán tényleg hasznos válasz volt és hogy nem kell neki szakember, mert hát te se jársz, elég neked az amit összeolvasol.
Oké... Akkor miért nem írtad neki, hogy olvasson önismereti könyveket, emberi kapcsolatokról, asszertiv kommunikációról könyveket, cikkeket, járjon el csoportokba, amolyan féle "coach" - hoz? 😆
Miért velem foglalkozol még mindig?🙄
Mert ugyebár nem tudod lenyelni a békát, hiszen te vagy az, aki belémkötött - kreténnek nevezett! De azért engem előveszel, hogy hogyan fejeztem ki magam, de te ugyanazt tetted! 😂😂😂
Nem vagy különb tőlem se a kérdezőtől, ugyanúgy lehordtok engem a sárga földig szebben kifejezve, míg én egyszer karomkodtam a hozzaszolasomban, többször nem és azt is csak amiatt, mert a kérdező vett elő engem és a 9-est!!!
Ok&okozat Nebáncsvirág, csak annyi, hogy én nem vagyok kétszínű kígyó mint ti ketten! 🤣🤣🤣

De ha már nekem ugatsz a szövegértésről, irtam korábbi kommentben, hogy jartam pszichologushoz, nem hasraütéses szeruen tudom, amit tudok és nem csak összeolvastam innen-onnan.
Nem fogok neked magyarázkodni, egy képzett szakembernek jobban hiszek a mentális és érzelmi állapotommal kapcsolatban, mint egy idegen megmondó embernek.

Velem nem lehet? Hajtod a magadét miközben már elkoszontel tőlem. 😂
Nézz már magadra, itt vergődsz, nem bírod ki, hogy ne szólj vissza és persze azt se, hogy ne szólj be , de valid indok nélkül!
" Itt befejeztem, mert veled nem lehet normális, érdemi beszélgetést folytatni."
Pedig kétszer is egyetértettem veled:
"Hogyha egyszer nincsen kedve ahhoz, hogy megismerje ahhoz nem lesz úgy, hogy a kérdező elkezdené erőltetni! Ebben az egyben egyetértek"
"12/36 anonim ***** válasza:
Szerintem itt inkább arról van szó, hogy te onismeretre vágysz"
"14/36 anonim ***** válasza:
De nem lehet, mert b+ magadat még saját magadat se ismered!"
Sőt már az elején azt hajtottam:
"Egyébként majdnem bármit lehet kérdezni elvégre ismerkedtek, viszont te NEM ismerkedni akarsz kérdező-= Te az új pároddal akarsz kikecmeregni a szarból amiben vagy..."
Végig ugyanazt írtam, én arról nem tehetek, hogy összetéveszt kettő foglalkozást a kérdező:
"2 irta hogy elmebeteg vagyok menjek"
Ez a második provokáló megjegyzés részéről felém ok nélkül az elsőt írta 14:59-kor majd a másodikat 15:20-kor, de én a 10-es valaszomban lezártam a válaszadást:
"Jah, el ne felejtsem hozzáfűzni kérdező: - 14:58-kor, de ő kétszer belémkötött, akkor én miért ne adnám vissza a kölcsönt? Azért, mert szerinted és szerinte nem kéne, vagy mert káromkodtam? Kit érdekel, hogyha ő volt az és te voltál az, aki provokatív választ írt? Ti kezdtétek, fogjatok kezet. 🤣
Nem fogok azért qssolni, mert azt akarjátok, nyugodtan becsméreljetek még itt, vagy privátban, egyaltan nem zavar, csak rühellem az igazságtalanságot és az a képmutatást!
Hogyha egyszer ti voltatok azok, akik nem bírták ki szó nélkül, belém álltatok, mint a villa, akkor pls stay true to yrsselves, own it!
Nekem ugrik a kérdező de a párjának egy kérdést nem mer feltenni! Szerinted ezen segít önismereti könyv? Nem, ezen pszichológus segít!
Nem az, hogy egyetértesz vele, hogy nincs gond!
De hát legyen, egyébként te sem vagy túl a traumán, ha túllennél, akkor nem vetted volna fel, amit írtam másnak! Meg természetesen, akkor nem azt írtad volna, hogy szerencséd van, mert van párod! 😂
Hanem tanáccsal láttad volna el a kérdezőt! De ne tudsz neki adni, mert te se kecmeregtél ki! 🤣
Barátkozzatok össze és pamaszkodjatok egymásnak, hogy más milyen "beteg, hülye" csak ti vagytok tökéletesek és tanuljatok meg szöveget értelmezni, mondatokat értelmesen írni és felfogni! 😂

Ja, nem azt írtam, hogy nem jártál pszichológushoz, hanem azt, hogy:
"Ez aztán tényleg hasznos válasz volt és hogy nem kell neki szakember, mert hát te se jársz, elég neked az amit összeolvasol." - Jelen időben írtam! Megy a szövegértelmezés tényleg?
Különben meg te ugrálsz:
"Nem kell mindennel szakemberhez fordulni, mondom ezt úgy, hogy elég sok közöm van a pszichologiahoz."
De jártál pszichológushoz:
"melyen foglalkoztam (szakemberrel is) a pszichológiaval"
Azt írod a kérdezőnek, hogy nincs szükség szakemberre de te látogattál. 😂
Most akkor nem akarsz neki segíteni, vagy semmi haszna nem volt az összeüléseknek? 😂
Ezek alapján nem sok hiszen felvetted azt az inget, amit nem neked dobtam! ☺️
Mellesleg az nem utálat, hogy megvédem magam, mert kettő liba happóg!
És nem volt pökhendi a stílusom az elején, hanem segítőszándék vezérelt és elmagyaráztam neki, hogy paradoxon a gondolkodása!
Aztán meg miután kétszer nekem ugrott aztán engedtem el magam, viszont ő se fogta magát vissza, vagyis fair-fair.
Te neked még mindig semmi közöd nincs a mi vitánkba beleavatkozni, nyugodjon adhattál volna neki segítő jellegű választ úgyhogy engem kihagysz belőle! És ő szintén valaszolhatott volna neked tőlem függetlenül! Ő káromkodott amúgy először ha már itt tartunk, ő magát nevezte pichának én csak egyetértettem vele és később azzal is, hogy kattant, azt is ő írta saját magáról. 😂😂😂
Akkor miért én vagyok az utálatos, pökhendi, kretén, beteg stb amikor mindkettőtökkel egyetértettem? 🤣🤣🤣
Azért, mert nem úgy fejtettem ki a mondanivalóm, ahogy nektek tetszene, hát butuska háppogó libuskáim nem körületettek forog a világ, túl érzékenyek és ostobák vagytok. 🤡
Kedves 2#
Nem válaszolok a szándékosan provokáló írásodra, mert nem szeretnék ártani.
Kívánom, hogy megtaláld az igazi boldogságot, és ne azáltal, hogy másoknak ártasz, érd el azt.
Sajnálom, hogy a kérdéssel és az általad feltételezett dolgokkal ennyi energiát vonok el az életedből.
Ha segítségre van szükséged, bátorítlak, hogy ne habozz segítséget kérni. Vannak ingyenes segélyszervezetek, amelyek támogatást nyújthatnak. Rákereshetsz a Google-ben, hogy megtaláld a hozzád legközelebbit.
Jókívánságokkal, kérdező🤗

Kedves Kétszínű buta kígyó!
Ne játszd meg magad, mert nem illik hozzád, bizonyítékaim vannak, hogy te vagy az, aki elégedetlen az életével, hiába fogod én rám, hogy én vagyok "beteg, boldogtalan, keserű" stb nem tudsz rólam semmit, míg én tudok rólad egy csomó mindent, elég volt elolvasni a kérdésed! Arról nem is beszélve, hogy amit végig leprodukáltál a 24-el (bár lehet egy személy vagytok😂) együtt, aki csak elolvassa inkább velem fog egyetérteni, nemhiába értettek velem egyet hárman! :D
Veled meg egyetlen személy (aki valószínűleg te vagy 😂).
Nyugodtan rám kenheted a saját sivár életed, nekem nem árt, se nem oszt se nem szorozz, játszhatod továbbra is a képmutató álnok csúszómászót is és persze ignorálhatod a saját problémáidat. SAJÁT MAGADNAK ÁRTASZ VELE!
Majd rájössz akkor amikor elhagy a mostani párod, mert soha nem gondolta komolyan a kapcsolatot veled, vagy azért, mert nem fogja elviselni a színjátékot, amit eljátszol, rájön, hogy mekkora buta amatőr színésznő vagy, arra, hogy egy elveszett ember vagy és kirak.
Aztán jön több pasas, akik szintén elhagynak, vagy hozzámész egy olyan gyengeségekkel küszködő alakhoz, mint te vagy és egymást még mélyebbre viszitek.😁
Nem szükséges a megjátszás részedről, más is látja, hogy te vagy a hunyó az egész sztoriban, nemcsak én. 🤣
Mások szerint is pszichológiai eset vagy, creepy vagy és magadhoz akarod kötni a párod, lenéző vagy, más embereket analízis alá vetsz, de ha fordul elő kocka, akkor ki vagy akadva.
Velem is azt teszed, mert mást nem tudsz, persze azon kivul, hogy eljátszod a jóakaratú tündérkét. 🤡
Kötekedsz rafinált módon, de a saját párodnak nem mered elmondani, hogy mire vágysz. 😆
Elintézted annyival, hogy megelégszel azzal, ami most van, miután többen is leírták, hogy sietsz. Kétszer, sőt most már háromszor (hanem négyszer is belém álltál 24-esként is) és most én vagyok a gonosz, utálatos, mentális beteg, pedig te magad se tudod, hogy normális vagy kattant vagy-e.
Továbbra is cseszél önmagadra, szenvedj jó sokat és amikor végre leesik, hogy bizony akit elhordtál jóformán mindennek - Engem, akkor majd jussak eszedbe, hogy mekkora hülye voltál, hogy butaságodban, fölösleges büszkeségedben elcseszted az életed! Puszika a butuska fejecskédre! 😉😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!