Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az lehetséges hogy egy férfi mélyebben, hangosabban beszél ha olyan nő körül van aki tetszik neki? Vagy ez nem jellemző?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 12:24
1/5 anonim válasza:
Lehetséges. A nők pedig magasabban.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, de a párom hangján mindig hallatszik, hogy milyen neművel beszél. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem azért, mert tetszik neki..
3/5 anonim válasza:
Lehetséges. Ugyanakkor én inkább olyat láttam, hogy magasabb lett a hangja és affektálni kezdett. :D
4/5 anonim válasza:
Az új bosszúállókban volt ilyen amikor thor és starlord együtt voltak egy helyiségben. :D
5/5 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik így hívják fel magukra a figyelmet, de én pont azt vettem észre (sokszor, sokaknál), hogy ha meglát elhalkul, és csak figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!