Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmentett a nemi erőszaktól, ettől még mélyebbé váltak az érzelmeim iránta? Mit csináljak?
Van egy srác, akiért oda vagyok kb 2 éve. Írtó vonzó külsővel rendelkezik, magas, barna haja és hatalmas sötétkék szemei vannak, széles mosolya van, igéző tekintete és írtó jó teste, mindemellé intelligens, humoros és megértő is. Soha nem mertem bevallani neki, mert féltem, és mert mindig voltak barátnői. Amikor nekem lett barátom, akkor sem merült feledésbe, főleg, hogy most bulizni mentünk, és a szórakozóhely előtt egy idegen erőszakoskodott velem. Ha ő akkor nem jött volna ki, szerintem megerőszakolt volna (amikor megjelent, a srác befejezte, vele még kötekedett egy kicsit, aztán majdnem összeverekedtek, és lelépett az ember). Akkor és ott úgy éreztem, hogy nekem itt és most kell ő. Ezután az incidens után sokkal, de sokkal mélyebbek és másfajták lettek az érezlemim iránta. Nem csak szexuálisan és lelkileg vonzódom hozzá, hanem csodálom és tisztelem is.
És nekem most van barátom.. Abba is elég rossz belegondolni, hogy ő nem volt ott ekkor.. A másik srác viszont ott volt. Ez jelenthet valamit... :/
Mit kezdek ezzel? Ti mit éreznétek ezek után? :(
Szerintem szakíts a jelenlegi barátoddal, mert nem szeret, ne foszd meg a boldogságtól.
A másik, hogy valld be a srácnak, hogy szereted.
Tudom, nehéz, ciki neked, stb, viszont mindig bánni fogod, ha nem teszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!