Farkas filmben Logan honnan emlikszik a japán csávóra, akit régen megmentett?
Az X-men kezdetek: Farkas filmben volt, hogy Logan elvesztette az emlékezetét mikor fejbe lőtték. Akkor hogy emlékszik vissza erre a japó csávóra a háborúból? Vagy ez csak baki a történetben?
Másik kérdés, hogy ez a rész az X-men: az ellenállás vége után játszódik, de akkor a legújabb részben hogy lett együtt megint az xmen csapat, meg megint adamantium van farkas testében. Nem vágom már az egészet.
Vélemény:
A legújabb résznek csak az elején vagyok, de mikor megtudtam idő visszautazás, meg sztoriváltoztatás lesz már sajnáltam, szerintem semmi jó történetbe ilyet nem kéne bevinni, mert semmisé válik a régi sztori.
1) Visszatért az emlékezete.
2) Miért? Mikor szedték ki az adamantiumot a testéből?
3) Köszönjük hogy megosztottad velünk a véleményedet. :)
Első
Mikor is tér vissza az emlékezete?
Második
Na így már világos, most hogy írod, tényleg nem mindet csapolták, rosszul emlékeztem, majd ma újra is nézem a filmet. Így, hogy magneto adhatta vissza a karmokat végülis tényleg logikus, kár hogy ilyeneket nem osztanak meg a filmekben. Viszont a visszaemlékezés akkor tényleg baki.
Egyébként tényleg mondják, hogy csak 2en tudnak dolgozni adamantiummal, de ebbe a részbe már van 3. is, aki csinálta azt a robotot. Ha jól emlékszem az is abból készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!