Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes lenne ebbe a "párkapcsolatba" mélyebben belemenni?
Sziasztok!! Ez volt az előző kérdésem, és hát lettek fejlemények a dologban...: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Na szóval..Nos..haverom elutazott a barátnőjével meg a családjával, én meg elvittem őt vacsorázni, sétálni utána, utána meg ágyban kötöttünk ki. De nem csak szeretkezünk, rengeteget vagyunk együtt, eljárunk ide-oda, telefonon órákat tudnánk beszélgetni, és nagyon hiányzik ha nincs velem, és én is neki. Olyan ez az egész mintha már a barátnőm lenne. Nagyon "gáz". Pedig nagyon jól érezzük magunkat. Szerintetek is durva lenne ha tényleg együtt lennék vele? De persze csak úgy ha előbb elújságoljuk ezt a haveromnak is. Egy oldalról nagyon boldog vagyok a másik oldalról meg nagyon utálom magam. :-( De tudom, hogy Vele együtt tudnék lenni, és nekem sincs senkim rajta kívül.
Hűha. Hát elolvastam az előző kérdésedet és a mostanit is.
Egy biztos... Ha én lennék a haverod, nem tudnék többet a szemedbe nézni és azt sem venném jó néven hogy ne adj isten a legjobb haverom legyen a mostoha apám... :D
Végülis ez tényleg csak a te dolgod és a nőé, ha jól érzitek magatokat akkor miért ne? Csak szegény haverodnak lesz ez egy hátbatámadás szerintem...
18/L
Szerintem előbb a barátnővel (vagyis a haver anyjával) beszéljétek meg a dolgot: az ő fejében is biztosan megfordult már a kérdés. És ha úgy látjátok, hogy szilárdabb a kapcsolatotok, akkor mondjátok el a haverednek. Elképzelhető, hogy egy darabig kerülni fog, ezt nehéz megemészteni. De ha látja, hogy tényleg jól vagytok együtt, akkor el fogja fogadni. Végülis felnőtt ember.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!