Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet megismerni gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megismerni gazdag pasikat, akik fizetnek a szexért vagy hogyan lehet magamba bolondítani valakit, hogy eltartson?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, tudom én is, de légyszi komolyan válaszoljatok rá. Köszönöm!
2010. okt. 13. 14:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/148 A kérdező kommentje:
Egyik válaszolónak: azért, mert anyum olyan jó...és megérdemelné végre a nyugalmat és mindig lelkiismeret furdalásom van, mikor költekezem a szükséges dolgokra vagy mikor mondom neki, hogy kellene fizetni a lakbért...élem az életem de nem tudok elnézni amellett, hogy neki milyen nehéz mert nem segíti senki. És egyetem mellett nehéz dolgozni, ha a vizsgáim nem sikerülnének, az nagyon rossz lenne, halasztani nem tudok és a legtöbb munka egész nap igénybe veszi az embert, tehát nem tudnám végezni, ráadásul nagyon kevés a fizetés.
2010. okt. 13. 16:42
 82/148 anonim ***** válasza:

Ha még tanulsz, akkor van diákmunka ezerrel!

Ha már nem, akkor a profession.hu vagy a cvonline.hu oldalakon beállítod, hogy 8általános végzettség, és mehetsz betanított munkára (ha 3 műszakozol, nem fizet olyan rosszul).

HA Budapesten lakol, akkor triplázódik a munkatalálás esélye!

2010. okt. 13. 16:44
 83/148 anonim ***** válasza:
ha anyukad rajon min jar az eszed,szegenyt a mento viszi el. dolgozz!!!! de nem ugy mint prosti,az egy mas vilag. az sem olyan egyszeru mint ahogy te gondolod. ha ilyen tanult vagy biztos talalsz valahol allast. de nem ugy mint tancos lany meg prosti. annyi eszed lehet mint egy tyuknak,mar ne is haragudj. es meg anyadat se tiszteled. szegyenteljes.
2010. okt. 13. 16:44
 84/148 anonim ***** válasza:
akkor meg ne gondolkodj ilyen dolgokon,hanem tanulj,rakd le sikeresen a vizsgaidat,majd ha nagy leszel,lesz idod segiteni anyukadnak.
2010. okt. 13. 16:47
 85/148 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, és jártam fősulira, és mellette az nem tud dolgozni, AKI NEM AKAR. Hiszen te állítod össze az órarendet! TESCO árufeltöltés, Csomagolás, takarítás, és még egy csomó minden lehetőség van: Fürgediák/melódiák...
2010. okt. 13. 16:47
 86/148 anonim ***** válasza:
jah és és nem csúsztam félévet!
2010. okt. 13. 16:48
 87/148 anonim ***** válasza:
Igen, ez a legjobb megoldás! Tanulj! Anyukád büszke lesz rád, lesz is miért és utána sok pénzed lesz, boldogok lesztek:) Tudom, hogy ez idő és a pénz meg most kell, ezért lenne jó, ha anyukáddal beszélnél, hogy hogy bírja és hogy segíteni szeretnél neki, mondja meg ő, hogy hogyan. Ha meg sehogy, örülj, hogy ilyen anyukád van!
2010. okt. 13. 16:49
 88/148 anonim ***** válasza:
egyetertek!!! csak az nem tud dolgozni suli mellett aki nem akar! es ha keveset is keresel,anyukad biztosan nagyon buszke lesz ra hogy milyen lanya van. de neked csak a hulyesegeken jar az eszed.
2010. okt. 13. 16:52
 89/148 anonim ***** válasza:

Anyukádat persze h szereted és szép dolog, hogy segíteni akarsz neki, de ez azért túlzás... elmenni k*rvának emiatt. Gyakorlatilag a saját életed áldoznád fel őérte? És ez szted rendben van?

Figyelj, anyud oké h titeket sok mindenben segít, de ez a rengeteg hitel az Ő hibája, az Ő döntéseinek a következménye, az Ő felelőssége. Nem a tied. Sok mindenkit segítenek a szülei, még sincsenek anyagi csődben. Ő cseszte el a dolgokat, hogy ide jutottatok.

És most te átvállalnád magadra ezeknek a következményeit és a saját életedet is elcsesznéd, hogy az elrontott élet már családi hagyomány legyen?

Érted nem azt mondom, segíteni egy szép és jó dolog. De meg kell találni a határt a segítség és az önfeláldozás között.

2010. okt. 13. 16:56
 90/148 A kérdező kommentje:

Nálunk nem a diákok állítják össze az órarendet, sajnos. Majd megoldom valahogy és köszönöm annak, aki kedvesen állt hozza a dologhoz. :)

Persze tudom, hogy nem minden a jófejségről szól, de normálisan is ki lehet fejezni a véleményünket...

Remélem végül minden jó lesz!

2010. okt. 13. 16:57
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!