Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerni gazdag pasikat, akik fizetnek a szexért vagy hogyan lehet magamba bolondítani valakit, hogy eltartson?
Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, tudom én is, de légyszi komolyan válaszoljatok rá. Köszönöm!2010. okt. 13. 14:03
141/148 A kérdező kommentje:
:) Nem fake és a OO:18nak igaza van abból a szempontból, hogy nagyon hülyén fogalmaztam meg a kérdést, nem kapcsolódik a további témához...de a kérdéssel van a baj.
Jó éjt nektek!
2010. okt. 14. 01:17
142/148 A kérdező kommentje:
Írtam privit a "vállalkozónak" :)
2010. okt. 14. 11:01
143/148 anonim válasza:
Hát sok sikert, ha jól fogsz dönteni! Egyébként neked is jó éjt!
Reméljük, a vállalkozó, nem egy gonosz szellem, aki csak az adataid akarja tudni vagy elrabolni, ham bekapni!!
Nagy lehetőség, nagy kockázat....
144/148 A kérdező kommentje:
Igen, igaz, hogy nagy kockázat...majd kiderül...
2010. okt. 14. 11:16
145/148 anonim válasza:
te azért nem vagy komplett hisz ezzel a jogi jövődet kockáztatod, ezzel tényleg szomorúvá fogod tenni a mamádat, sokkal rosszabb mintha nem tudnád rendesen kisegíteni őt.tönkreteszel valamit amire ő próbál pénzt gyűjtögetni, ez talán szégyelni valóbb mint maga a prostitúció.ezzel igazából jobban keresztbe teszel neki mint gondolnád:(
146/148 A kérdező kommentje:
Kedves vagy utolsó, köszönöm... :)
2010. okt. 14. 15:14
148/148 A kérdező kommentje:
...
2010. okt. 19. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!