Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerni gazdag pasikat, akik fizetnek a szexért vagy hogyan lehet magamba bolondítani valakit, hogy eltartson?
Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, tudom én is, de légyszi komolyan válaszoljatok rá. Köszönöm!2010. okt. 13. 14:03
71/148 anonim válasza:
Csak egy zárójeles kérdés, kíváncsiságból kérdezem: miért akarod magadra venni ennyire az anyukád terheit, hiteleit, miért az ő elvárásainak akarsz megfelelni 23 évesen?
Miért nem éled a saját életed?
72/148 anonim válasza:
Jajj nem te voltál 23 éves bocs hanem egy másik kérdésben... XD Akkor nagylányként :D
73/148 anonim válasza:
akkor meg nincs mirol beszelgetnunk. mar irtam ha te ezt szeretned csinalni,a google tele van ilyen hirdetesekkel. remelem szerencses leszel!
74/148 anonim válasza:
szegeny anyukad! ha majd rajon milyen lanyt nevelt fel sok kinlodas utan,elete vegeig szomoru lesz!
75/148 anonim válasza:
19 évesen nem egy csóra pasira kéne rámászni, kihasználni, kizsebelni, tökretenni az életét, HANEM dolgozni, öreg, dolgozni!!!!!! Ha erre van eszed, akkor munkára is!!
76/148 anonim válasza:
igy igaz!!!! szerintem te lusta vagy,dolgozni nem akarsz,de kur.......odni igen. szerencsetlen anyad!!!
77/148 anonim válasza:
Többeknek ajnálom, hogy olvassák el az előzményeket, mielőtt hülyeséget hozzászólnak... Köszönöm.
Persze a kérdés is hülye, de megprobálhatnátok kicsit belegondolni magatokat a lány helyzetébe...
Ő csak segíteni szeretne a családjának, csak rosszul... Nem kell elmondani minden szemétnek, mert nem az.
78/148 anonim válasza:
en elolvastam az elejetol. csak egy kis hulye lany aki sok penzt akar,gazdag akar lenni,de a munka nem smakkol neki. es az annyanak nem akarja elmondani min jar az esze mert szegyellne magat. buta liba. hiaba tanul nincs sok esze.
79/148 anonim válasza:
Ha dolgozna, akkor tudna neki segíteni...
80/148 anonim válasza:
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:38
Nem is neked mondtam, hogy nem olvasod el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!