Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet megismerni gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megismerni gazdag pasikat, akik fizetnek a szexért vagy hogyan lehet magamba bolondítani valakit, hogy eltartson?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, tudom én is, de légyszi komolyan válaszoljatok rá. Köszönöm!
2010. okt. 13. 14:03
 111/148 A kérdező kommentje:
:) akkor okés
2010. okt. 13. 21:10
 112/148 anonim ***** válasza:
Milyen bájos kis csevej alakult itt ki :)
2010. okt. 13. 21:27
 113/148 anonim ***** válasza:
ha neked okes hat nekem is. jo ejt!
2010. okt. 13. 21:33
 114/148 anonim ***** válasza:
Amúgy van egy ötletem: "tartsál" németet. Itt a környéken ismerek két cigány nőt, akik abból élnek, h van vmi öreg sváb, aki pénzeli őket elég rendesen, és egy évben egy-kétszer jelenik meg itt Magyarországon....cserébe nem tudom, h mit kér, gondolom vmi perverzséget, elég abberált némelyik nyugat-Európai, de hát gondolom nem vagy válogatós, ha már így tetted föl a kérdést. Lehet, h pár havonta egy kicsit a szájába kellene pisilned, vagy megütni egy ostorral, cserébe meg kapod az eurókat.Vannak ilyen oldalak, ahol nyugatiak keresnek fiatal nőket;))) Mit szólsz hozzá?!
2010. okt. 13. 21:34
 115/148 anonim ***** válasza:
egyetertek elottem szolo! ez a lany mast nem erdemel meg. talan el kene menni Africaba egy kis idore,utana meg tudja mi az elet. mas emberek ehen halnak neki meg van mindene megis azon gondolkodik hogy tudna valakit magaba bolonditani,hogy tudna milliokat keresni rovid ido alatt ku......akent,meglatszik milyen ember. talan rajon idovel.
2010. okt. 13. 21:42
 116/148 anonim ***** válasza:

"Azt gondoltad ide rakom majd ki a képemet? Semmiért meg nem tenném, köszönöm az ajánlatot!"

Így nem lesz egyszerű ku*vának állni :D:D:D

2010. okt. 13. 21:43
 117/148 anonim ***** válasza:
Egyébként az 53% lehet h elég agresszívan meg nem túl szalonképesen fejezi ki magát de a mondanivalójában igaza van... azért gondolkodj el rajta ha lenyugodtál.
2010. okt. 13. 21:44
 118/148 anonim ***** válasza:

Országot nem írok, de nyugat európában élek.

Fiatal vállalkozó vagyok, tehát nem sok idöm van.

Ha meg tudsz szerkeszteni magadról egy értelmes önéletrajzot egész alakos képpel, akkor kérd el privátban az e-mail címemet és oda várom a leveled, ha aktuálisnak látod a dolgot.

2010. okt. 13. 21:44
 119/148 anonim ***** válasza:
sok sikert1
2010. okt. 13. 21:49
 120/148 anonim ***** válasza:
azt hiszem te tul okos vagy! nem is kellett volna feltenned kerdeseket,hiszen te tudsz mindent!annyi eszed van mint egy tyuknak. ha meg erre nem jottel ra,van meg idod! ne aggodj. de emlekezz mit irtam! tudom most hulyen hangzik, nem baj. csinald azt ami neked tetszik. majd rajossz idovel. vagy anyukad! okos tojas!
2010. okt. 13. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!