Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerni gazdag pasikat, akik fizetnek a szexért vagy hogyan lehet magamba bolondítani valakit, hogy eltartson?
Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, tudom én is, de légyszi komolyan válaszoljatok rá. Köszönöm!2010. okt. 13. 14:03
51/148 anonim válasza:
Én sem értelek...
De azt látom, hogy tényleg kell őrülten a pénz...
Miért lenne egy ilyen lány ku.rva, mint te??
Aki ennyi hangszeren játszik és jogot tanul, az előtt szép jövő áll...Főleg, ha nyelveket is beszélsz!!
Fordíts pénzért vagy legyél tolmács! Vagy bármit csinálhatsz nyelvtudással!
Ki kel próbálni mindent! Én Pesti vagyok, ezért nem tudsz külön órát adni, de másnak igen!
52/148 A kérdező kommentje:
Összezavarodtam én is...mindegy.
Köszi mindenképp!
2010. okt. 13. 15:19
53/148 A kérdező kommentje:
Majd csak találok valamit, tényleg...és köszi mégegyszer a tanácsokat!!!
2010. okt. 13. 15:21
54/148 A kérdező kommentje:
még egyszer, vagyis :D
2010. okt. 13. 15:21
55/148 anonim válasza:
Szívesen:)
Ha nem gondolnád meg magad, akkor inkább táncolj egy klubban, de az is elég kockázatos és megalázó lehet..
Sok sikert, szép életet:)
56/148 A kérdező kommentje:
Már arra is gondoltam :D mert tényleg imádom a táncot és azt a munkát lehet még élvezném is, csak nekem fontos, hogy az ismerőseim ne lássanak nagyon "rossz" állapotban, egy klubban rázni magad meg...hát fura...
2010. okt. 13. 15:24
57/148 anonim válasza:
KEDVES VÁLASZOLÓK! Ti miért vagytok ezen a kérdésen meglepődve? :D
Majdnem minden nő ilyen, csak valaki nem ad neki hangot!!
59/148 anonim válasza:
hát sztem el vagy tévedve, mert azért vannak normális nők, akiknek nem a pénz lebeg a szemük előtt, mikor párt keresnek maguknak az életben..
60/148 anonim válasza:
egyetertek!!!! amugy egy klubban tancolni rosszabb mint ku.....anak menni. meg ott aztan ihatsz mindenfele alkoholt sot inkabb ugy fogalmazok innod kell!!! es a drogokat meg sem emlitettem. amugy olyan nevetseges hogy sok mai fiatal lanynak megadodott az alehetoseg hogy nyelveket tanuljon,megtanulhasson gitarozni,jarhat egyetemre es megis azon jar az eszuk reggeltol estig hogy tudnanak jo sok penzre szert tenni. masokat meg megertek,hogy ilyen munka utan nez,mert sokan eheznek. te biztos nem vagy olyan szegeny mint a templom egere,mert megengedhettek maguknak a szuleid,hogy a tanulmanyaidat finanszirozzak. tehat te nem vagy raszorulva ilyen munkakra. amugy meg ha dolgozni akarsz adj fel egy hirdetest,hogy tanitasz nyelvet,kerj egy picivel kevesebbet mint altalaban,meglatod mindjart lesz mit csinalnod. ha pedig ez neked nem jo akkor nyilvan tenyleg valami nagy lovet akarsz keresni,es nem is tudom,gazdag akarsz lenni. de biztos nem anyukadon akarsz segiteni! talan tul sok amerikai filmet neztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!