Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerni gazdag pasikat, akik fizetnek a szexért vagy hogyan lehet magamba bolondítani valakit, hogy eltartson?
Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, tudom én is, de légyszi komolyan válaszoljatok rá. Köszönöm!2010. okt. 13. 14:03
11/148 anonim válasza:
Szoktak lenni olyan hirdetések, hogy külföldi üzleti útra keresnek partnert...
De azt nem tudom, hogy egy üzletember keres magának egy csajt akivel külföldön "játszadozhat" vagy valami más van a háttérben(emberkereskedők).
Vagy vegyél egy repülőjegyet valamilyen keleti országba, és ott amikor mondják hogy hány kecskét adnának érted, akkor mondhatod, hogy te ingyen vagy.
12/148 A kérdező kommentje:
Fel nem raknám a képemet társkereső oldalra...titokban csinálnám a dolgot, természetesen...
2010. okt. 13. 14:17
13/148 anonim válasza:
menj el kur....anak. nagyon egyszeru. nem is ertem a kerdest.
14/148 anonim válasza:
moulin rouge-ba menj ott állítólag sok a pénzes pali,de ha vinni is akarod valamire inkább tanulj egy olyan szakmát amire szükség van, mert később bánni fogod, hogy erre adtad a fejed akkor is, ha most a béka segge alatt vagytok
15/148 A kérdező kommentje:
Állni az út szélén 10ezer ft-ért vagy eltölteni egy órát egy igényesnek mondható pasival 100ezerért...hát van különbség, szerintem.
2010. okt. 13. 14:19
16/148 anonim válasza:
Miért tennéd titokban?
Miért csinálod ezt?
hány éves vagy?
Mire kell a pénz?
17/148 A kérdező kommentje:
Tanulok, jogon vagyok.
2010. okt. 13. 14:19
18/148 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, a részletekbe nem mennék bele...
2010. okt. 13. 14:20
19/148 anonim válasza:
Hát, remélem sikerült diplomát szerezned és jó munkát, nem ilyen hülyeséget csinálni!
20/148 anonim válasza:
hát én expressz.hu-n szoktam belebotlani olyasmi hirdetésekbe hogy pasik pont ilyen csajt keresnek... nem tudom pontosan hol, nézz szét a társkereső részben, de még az állásajánlatosnál is szoktak ilyen hirdetések lenni. és igen, mellette mindenképp tanulj rendesen, ne kelljen örökre ezt csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!