Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet megismerni gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megismerni gazdag pasikat, akik fizetnek a szexért vagy hogyan lehet magamba bolondítani valakit, hogy eltartson?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, tudom én is, de légyszi komolyan válaszoljatok rá. Köszönöm!
2010. okt. 13. 14:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/148 anonim ***** válasza:
egyetertek azzal aki azt irta miert vagyunk meglepodve.......
2010. okt. 13. 15:35
 62/148 anonim ***** válasza:
ha nincs penz hirdetesre,adok egy tanacsot. ahelyett hogy itt ilyen hulye kerdeseket tennel fel,add el a szamitogepedet. mindjart lesz egy kis penzed. nyilvan nem vagy te annyira raszorulva a penzre ha van szamitogeped. tudom hulyen hangzik,de ez az igazsag.
2010. okt. 13. 15:43
 63/148 A kérdező kommentje:

A szüleim 10 éve elváltak, apám egy nagy szemét, egy fillérrel nem támogat, anyum finanszírozza az egyetemet amellett, hogy rengeteg (!!!!) az adóssága. Ti sok kedves ember, szerintetek milyen érzés nekem nézni, hogy ő egyedül fizet mindent?? És nem tud kimászni miattunk a gödörből, mivel a tesóm is egyetemista, neki is fizetni kell és szegény anyum már az sincs mit csináljon, annyi a kölcsön...de szeret minket és adja a pénzt amikor csak tudja. Szóval köszönöm, hogy ennyire beleláttok az emberek helyzetébe! Ha lenne pénzem elsősorban a kölcsönöket fizetném ki (ahhoz mondjuk nem kevés kell, nem százezrekről beszélek...), majd anyumnak és nagyszüleimnek segítenék, hogy kényelemben éljenek, utána tesóm, majd jöhetnék én.

Szóval elhallgathattok, köszönöm.

2010. okt. 13. 15:47
 64/148 A kérdező kommentje:
Anyumtól kaptam a gépet, részletre vette és mikor ideadta "leszidtam" őt. ennyi.
2010. okt. 13. 15:52
 65/148 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy, de komolyan! Ezért se rontsd el az életed! Próbálj a tesóddal beszélni, ő is segíthetne a pénz szerzésben... Ha nagyon rossz a helyzet, halasszatok egy félévet és keressetek vmi munkát! Ha jól tudom, lehet ilyet.. Munka mellett meg csak ismételni kellene egy picit.
2010. okt. 13. 16:00
 66/148 A kérdező kommentje:
:) csinálok valamit...valahogy
2010. okt. 13. 16:04
 67/148 anonim ***** válasza:
81%
talan akkor mentel volna el dolgozni el se kezdted volna az egyetemet,mindenkinek jobb lett volna. amugy a tesoddal egyutt nagyon gonoszak vagytok. anyad ki leheli a lelket,hogy rendes embert faragjon beloletek,ehelyett neked a kurv......ason jar az eszed. el ne mond anyadnak,mert a szivroham viszi el,hogy milyen egy gusztustalan lanya van. es szerinted ha te kifizetned az adossagokat,anyukad nem kerdezne meg hogy kislanyom honnan szerezted a penzt? neked pedig el kene mondanod,hogy kur.....va lett beloled. es o rogton el is ajul hogy az eletet ledolgozta hogy egy rendes lanyt neveljen beloled,es te leszarod nagy ivben. anyukadat csak sajnalni tudom,hogy egy ilyen halatlan lannyal aldotta meg a sors.
2010. okt. 13. 16:09
 68/148 A kérdező kommentje:
jaj igen, hálátlan vagyok, igaz. Te ismered a sorsunkat és tudod hogy élünk pár sor alapján. Sajnálhatod anyukámat, igazán...én mindent megteszek, amit elvár tőlem, azért járok jogon és azért voltam évfolyamelső a suliban, mert azt akartam, hogy ne legyen büszke rám és ne mondhassa pl. a munkatársainak, hogy milyen ügyes lánya van...ja. Gonosz vagyok, hogy bármit megtennék, hogy ő kikerüljön a sz.rból. Ha itt hagynám az egyetemet, akkorát csalódna bennem, hogy csak na...szóval te nyugodtan okoskodj és vádolj.
2010. okt. 13. 16:18
 69/148 anonim ***** válasza:
hat akkor ezt meg is oldottuk. ha te ilyen rendes vagy a ma esti vacsoranal,beszelj vele,mond meg neki min gondolkodsz,mit szeretnel csinalni,merthogy te ot nagyon szereted,es szeretnel segiteni,es lehet o azt mondja. koszonom kis lanyom,jo megoldast talaltal. es segit keresni neked ilyen allast. ne itt kerj segitseget,hanem mond el anyukadnak min gondolkodsz. vagy elotte szegyenkeznel?
2010. okt. 13. 16:23
 70/148 A kérdező kommentje:
még szép, hogy szégyellném magam előtte!!...
2010. okt. 13. 16:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!