Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet megismerni gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megismerni gazdag pasikat, akik fizetnek a szexért vagy hogyan lehet magamba bolondítani valakit, hogy eltartson?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés, tudom én is, de légyszi komolyan válaszoljatok rá. Köszönöm!
2010. okt. 13. 14:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/148 anonim ***** válasza:
100%
hulye duma. nyilvan nem anyukadnak akarsz segiteni,hanem arrol almodozol mint a mai lanyok tobbsege,hogy legyen sok love,mindig szep irto draga ruhakba jarhass,kozmetika,fodrasz,nyaralas.stb. de elmondom hogy voltak ilyen baratnoim hat egyiknek se sikerult megtalalnia ezt a csodas szep gazdag kedves ferfiut..... meg most is arra varnak szerencsetlenek,jo sok penzt koltenek plasztikai mutetekre,uj ruhakra,stb. csak hat hiaba mindez, nem jon a herceg a lovon. mar regen rossz ha ilyeneken torod a fejed. pl. van egy baratnom o meg almaban sem mert ilyen dolgokra gondolni.egy egyszeru lany,es mi tortent? Olaszorszagban el a parjaval aki raadasul milliomos es nem csinalnak mast csak utaznak a vilag minden tajara, tudod? tenger napfeny luxus szallok, es ez a lany mar 2 eve igy eli az eletet,de nem szallt el magatol,olyanokra gondolok hogy egy fel evbe egyszer megy fodraszhoz,es nem markas cuccokat vesz hanem olyat ami olcso,nem azert mert igenytelen. senki meg nem mondana mennnyibe kerult a ruhaja,mivel hogy jo az izlese,es az igazi gazdagoknak mas jar a fejukbe mintsem mutogatni az autot,a ruhakat,de ezt nehez megerteni. az igazi gazdagok nem vesznek markas ruhakat,nem vagnak fel. es ezek a mai buta lanyok azt hiszik ha latnak egy pasit egy Ferrarival,na akkor most megfogtam az isten labat. de ez kozel sem igy van. es a gazdag emberek az egyszeruseget keresik,nem a cicababakat. na jo a cicababakat is,de csak egy ejszakara.
2010. okt. 13. 14:59
 42/148 anonim ***** válasza:

Örülök, ha tetszik:) De annak jobban örülnék, ha rendbe jönne a életed és nem csinálnál butaságokat...

Még egy utolsó tipp, nem tudom, hogy ér-e valamit...

Kell nyitni egy bankszámlát és neten kérni, hogy küldjenek rá pénzt, de erre kicsi az esély.

2010. okt. 13. 15:02
 43/148 A kérdező kommentje:
Utolsó, semmit nem tudsz rólam és arról sem, hogy miért írtam ki a kérdést vagy miért nem. Leírtam mit szeretnék elérni, ha nem hiszed el vagy nem értesz egyet, nem gond, de nem kell írni. Nem arról érdeklődtem, hogy milyen élete van egy igazi gazdag embernek. Persze köszönöm, hogy megosztottad a barátnőd történetét velem.
2010. okt. 13. 15:05
 44/148 A kérdező kommentje:
És ki küldene?? :(
2010. okt. 13. 15:06
 45/148 anonim ***** válasza:

Nekem, ha lenne küldenék, persze ezt így könnyi mondani..

Igazad van:(

Tarthatnál kicsiknek korepetálást valamiből.

2010. okt. 13. 15:09
 46/148 A kérdező kommentje:

Hát tudok gitározni, hegedülni, furulyázni :)), beszélek pár idegen nyelvet és táncban is jó vagyok. Értek a divathoz meg még néhány dologhoz, aztán meglátom mennyire egyeztethető össze az igazi munka az egyetemmel...

Gondolkodtam még a hostesskedésen is, vagy a sima szórólapozással is lehet keresni, igaz? Alkalmi és jól fizető állás kellene mindenképp és nem tudom mi lenne az...

2010. okt. 13. 15:13
 47/148 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy lehet luxusprosti lenni,de ird be a google be es mindjart megtudod. van ott annyi tel.szam,csak valogatni kell a boseg kozul!
 48/148 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon fogsz találni ilyen pasit.

Aki luxusprostit akar, az nyilván nem egy 19 éves lányt fog keresni.

Mellesleg ha már tényleg ez a szándékod, nem árt ha a szexbe bevállalós vagy.

(Én amúgy love.hu-n kaptam olyan üzeneteket, hogy lefeküdnék-e vele x ezerért...)

49/148 anonim ***** válasza:
nyilvan,mindennel lehet keresni. azzal is ha wc-t pucolsz. most akkor nem ertem. prosti akarsz lenni vagy az is jo ha talalsz egy szorolapos allast?
2010. okt. 13. 15:15
 50/148 anonim ***** válasza:
amugy meg csak bongeszned kell az interneten. annyi munkalehetoseg van hogy bele is zavarodsz.
2010. okt. 13. 15:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!