Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosak az anyagi dolgok a szerelemben? Van mondjuk egy gazdag fiú és egy szegény családból származó lány vagy fordítva, ha nem hasonló az anyagi háttér akkor már nem kell annak a személynek az a másik az anyagi különbségek miatt.
nem tudom. én ilyet még nem tapasztaltam, de sokat hallottam róla.
én s állok jól a anyagilag, de az eddigi barátaimat se zavarta. engem meg főképp nem érdekel, hogy áll a barátom pénzügyileg.
A mesében nem így szokott lenni.
És a valóságban sem. Csak arra kell figyelni, hogy el akarja-e tartatni magát a szegényebb a gazdagabbal. Mert olyan is van.
Elsősorban nevelés kérdése, sok múlik a szülőkön nagyon aztán a másik dolog, hogy az illető ha már oda kerül a sor akkor nem úgy él, hogy majd apuci mindent megad, hanem beáll a sorba és dolgozik !
Az én esetem pont ilyen ! Összejöttem egy sráccal akiről nem tudtam , hogy hogy is mondjam mocskosul gazdag ! Nekem az elején nem mutatott semmit, nem hencegett semmivel !Idővel szépen lassan derültek ki a dolgok, ugye amikor már ismertük egymást egy ideje nálunk nem volt lehetőség összebújni, így hát menjünk hozzájuk, igen ám hozzájuk, amikor megláttam a házat .....azt hittem a szüleivel lakik, talán nem lett volna annyira ijjesztő, de nem, az ővé volt ! Aztán teltek a hetek és egyre több mindenre fény derült ! Jól éreztem magam vele és nem a pénze miatt, mert sokáig nem az volt , hogy szórta rám a pénzt, jobbnál jobb helyekre vitt , nem először megismert és nem csak a szex kellett neki, hanem igazi kapcsolatot keresett !
Azóta is együtt vagyunk, mostmár Ő a férjem és van egy pici fiúnk !
Én sokáig nem tudtam kezelni ezt a helyzetet, de mára már megszoktam , persze igen a jót könnyű megszokni mondhatjátok!
Bár az elején elrontottam, hogy mindenért 'vergődtem', ha vett vmit, mindenért szóltam , mert én nem ehhez voltam szokva !Aztán egy ideig elértem ezzel azt, hogy nem mondott semmit, csak megvette így csak egyszer hallgatta az imámat ! :D ez az egy probléma volt eddig a kapcsolatunkban , de ez is megoldódott ! Szeretjük egymást és ez a lényeg ! Nehéz viszont egy ilyen családban és ilyen környezetben gyereket nevelni, legalábbis én félek tőle, még csak 3 hónapos a kisfiúnk én nem akarom, hogy olyan legyen, hogy "ha pénzem van ,mindent megkaphatok "!
A férjem úgy nevelte az édesapja, hogy mindent megkapott, de követelt is !!!! A férjem is ilyen és remélem ilyen is marad, mert akkor nagy kakiban leszek gyermeknevelés téren !
szerintem nem az a probléma, hogy 'nem kell annak a személnyek', egyszerűen nem fognak hosszú távon jól kijönni egymással. szerintem egy kapcsolatban létfontosságú, hogy hasonló szociális, családi háttérrel rendelkezzenek a felek, mert akkor gondolkodnak hasonlóképpen a dolgokról, mert ugyanazt ismerték gyerekkoruk óta, ugyanahhoz szoktak hozzá.
ha nagyon nagy az anyagi különbség, akaratlanul is meg fogja a gazdagabb bántani a szegényebbet. mert neki bizonyos dolgokról eszébe sem jut, hogy nem alapvetőek, vagy hogy esetleg a másiknak nincs rá pénze. nem azért, mert bunkó, csak mert az ő életében ezek a dolgok egyértelműek.
mondjuk ezt meg lehet oldani azzal, hogy ha a gazdagabb fél fizet, de főleg, ha a lány az, ez megint csak rossz érzéseket kelt a fiúban. de akár fordítva is terhes lehet, has mindig mindenért a fiú fizet. a szegényebb fél előbb-utóbb úgy érzi, ő értéktelen, egyedül semmiért nem tud fizetni. vagy irigy lesz olyan dolgokra, ami a másiknak alap, pl utazások, márkás ruhák, stb.
lehet még egy lehetőség, ha a gazdagabb fél nem beszél ezekről, nem mutatja, ha a másikkal van, lejebb rakja a mércét, de folyamatos hazugságban nem lehet harmonikusan élni, illetve nem fogja magát jól érezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!