Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatja, hogy szexre kényszerítem a fiát?
Interneten ismerkedtem meg a párommal aki egy baleset miatt kerekesszékes jelenleg de bízunk a gyógyulásában.
A baleset után visszaköltözött a szüleihez de december 31.-én összeköltöztünk és a saját életünket éljük.
Az anyósom engem az első perctől kezdve nem kedvelt, okot nem adtam neki rá mert tiszteletben tartom, hogy ő a párom édesanyja. Nagyon jól megvagyunk a párommal de az anyukája másoknak olyanokat mond, hogy szexre kényszerítem vagy, hogy ezzel fogom meg és ez miatt van velem, sőt gyámság alá akarta vonatni a felnőtt fiát de ez nem sikerült neki.
Nem tudom, hogy javíthatnánk a helyzeten leülni beszélni nem akar, pedig már egy párszor kedvesen nyitottam felé.
Tudom ez a páromnak rossz de mit tehetnék még?
Vagy hagyjam majd idővel megbékél a családja?
Nem tudom kire gondoltok ki közvetíthetne mivel aki velünk jóban van vele nem és ez fordítva is igaz.
Sajnos már ott tartunk, hogy azt mondta ha annyira akarjuk tartani a kapcsolatot a párom kisöccsével akkor vigyük el de örökre...
32
Egy három éves gyerekről van szó akinek van apja is természetesen ha valóban nem szeretnék nevelni mi itt leszünk neki.
Most úgy tűnik ezt nem csak idegességből mondta az "anyósom", mi pedig azon vagyunk, hogy egyetlen egy ember ne sérüljön ebben az egészben a párom kisöccse.
Ha ehhez az kell, hogy velünk éljen akkor velünk fog már megbeszéltük párommal ezt az egészet.
34
Nem gondolom tehernek a kistesóját anno a páromra is azt mondták teher lesz mert mozgás korlátozott de mégsem az, màrmint nem teher.
Ha úgy alakul megteszünk mindent a kisfiúért vannak hangfelvételek és bizonyítékok, hogy beszél róla , arról hogy nem akarja az anyja de gondolom így is nehèz lesz megoldani, hogy hozzánk kerüljön.
36
Le akar mondani róla a mi úgymond javunkra pár napja ezt hajtogatja...
Nem akar bajlódni vele ahogy fogalmazott.
Apósommal nagyon hajszálnyit jobb a viszony ő is ezt gondolja jobbnak ha annyira akarjuk vigyük.
Meglátjuk mi lesz tényleg csak ennek a kisfiúnak a sorsa számít én lemondtam az anyósommal való jó kapcsolatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!