Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány ismerősömet gyerekkorában (12-13) arra kényszerítette az anyja hogy pénzért kielégítsen valakit a szájával. Normális e ha úgy csinálnak mintha nem történt volna semmi?
És a gyámügy nem csinált semmit?
Amúgy romák vagytok?
A félrenézés sajnos bevett szokás.
Rokonaimról derült ki, hogy a saját apjuk tett velük dolgokat. A szüleim reakciója az volt, hogy hát biztosan csak álmodták/képzelődtek. Mondjuk ők akkor is félrenéztek, amikor a nővéremet megtámadták és majdnem megerőszakolták az utcán, vagy amikor engem a gimnáziumban folyamatosan terrorizált egy banda.
Sok ember egyszerűen nem tud mit kezdenk ezzel a helyzettel, nem akarja tudatosítani, hogy a rokonával ilyen megeshet.
Gáz nagyon.
Amúgy elég fura az egész mert a lány is úgy csinál mintha nem lett volna semmi és elmondása szerint a báttya is fogdossa ha senki nem látja? De a leggázabb hogy mikor náluk voltam akkor teljesen természetesen beszélgettek egymás maszturbálási és szexuális szokásairól igen részletesen mármint itt a lányt is beleértem a beszélgetésbe.
Ezért sajnos nem tudom hogy alapból a lány is ilyen beteg vagy csak kitaláció lehet a története?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!