Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány/nő bele lett már kényszerítve, hogy fiatalon, szinte érzelmek nélkül odaadja valakinek magát? Ha teheti minden fiú/férfi végig megy min 5 lányon?
-mert kell a tapasztalat
-mert élj
-mert sokan ezt teszik
-mert az a fiú tetszik de komolyat nem akar
-mert a filmekben is ez a menő
-mert aki szűz____kor felett az lúzer, nyomi v bigott (emberileg meg nem érdekel)
-mert azt a nőt ha másra nem is legalább arra használhatom
-mert ha velem nem majd mással lefekszik így még arról az egyetlen szexről is lemaradok
-mert miért ne
-mert, mert, mert..
-vagy tényleg téved csóri és nem hallotta még soha hogy ebből ritkán lesz valami
és mikor megtörtént utánna vmelyik (részben érthetően) ferde szemmel néz a másik nemre...
utálok minden átverést de szerintem más érzelmeivel szórakozni, na az mindennek a teteje
ez a rendszer biztosan több fájdalmat, fejtörést okoz mint a régebbi, erkölcsösebbek
tudom jól, hogy vannak kivételek de hogy jutottunk el eddig hogy ők a kivételek?
Biztos vagyok benne, hogy nem minden lány/nő lett "belekényszerítve" és abban is, hogy nem minden férfi megy végig n+1 lányon/nőn, ha teheti akkor sem. A te szavaiddal élve.
-mert kell a tapasztalat (Egy tartós kapcsolat erre sokkal jobb, mint pár random szex ismeretlenekkel.)
-mert élj (????)
-mert sokan ezt teszik (Kit érdekel mások mit csinálnak?)
-mert az a fiú tetszik de komolyat nem akar (Ez csak szimplán egy kétségbeesett cselekedett)
-mert a filmekben is ez a menő (Némely filmekben meg egy csettintéssel meghal a fél univerzum fele.)
-mert aki szűz____kor felett az lúzer, nyomi v bigott (Ez baromság.)
-mert azt a nőt ha másra nem is legalább arra használhatom (Ez is baromság)
-mert ha velem nem majd mással lefekszik így még arról az egyetlen szexről is lemaradok (Ez is baromság)
-mert miért ne (????)
-mert, mert, mert.. (????)
-vagy tényleg téved csóri és nem hallotta még soha hogy ebből ritkán lesz valami (????)
és mikor megtörtént utánna vmelyik (részben érthetően) ferde szemmel néz a másik nemre... (Ez baromság.)
Ezt a zagyvaságot miből szűrted le?
Csak a k**úrvák vannak erre kényszerítve.
És nagyon kevés férfi megy végig 5 lányon....
- van egy része a férfiaknak aki már egy nőnek is örül
- van aki tudja, hogy minden 2. nőt megdughatná
- és talán olyan is van akinek semmi nem jön össze ezért elmegy k**úrvázni.
"Minden lány/nő bele lett már kényszerítve, hogy fiatalon, szinte érzelmek nélkül odaadja valakinek magát?"
Nem. Te tényleg ennyire életképtelennek tartod a lányokat?
"Ha teheti minden fiú/férfi végig megy min 5 lányon?"
Benne van a minden szó, szóval csak baromság lehet.
*fél univerzum.)
Ebben az egész kérdésben igazából csak azzal értek egyet, hogy más érzelmeivel szórakozni szemétség.
a hármas mondjuk szépen érvelt..
a többiek miért nem?
én tudom, hogy ezt így kell megoldani ahogyan ti :)
csak vhogy még nem nőttem ki azt hogy fáj az emberi butaság...sok jó ember szenved egy hangos kissebbségtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!