Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt jó szex alapú társadalmat kiépíteni?
Minden arra épül, minden arra vezetődik vissza, itt a kérdéseknél is. A "fiúk" azt mondják, hogy a lányok csak a menő pasikkal akarnak lefeküdni, kapcsolatot nem akarnak kiépíteni veled. A "lányok" azt mondják, hogy a srácoknak csak a szex miatt kellenek. Már ennyire nem lehet bízni a másikban, ha valaki komoly kapcsolatot keresne, mert a csapból jövő víz is meg akar dugni, mert annyira teletömik a fejünket ezzel. Most mindenki "csicska", kiéhezett, ronda, önbizalomhiányos, kétségbeesett, és sorolhatnám a negatív jelzőket azokra, akik még szűzek különböző okok miatt. Mert ezt mondja a társadalmunk, valójában ez nem így van. Miért király az a pasi, aki hetente másik nővel jár össze, vagy az a csaj, akihez ugyanilyen szinten járnak fel?
Miért kell úgy hozzáállni egy új, ellenkező nemű emberhez az életedben, hogy annak biztos csak a lyuk kell, vagy orális tevékenységet szeretne végezni?
Ne dőljetek be neki!
Ne csak a csajozós tapasztalatgyűjtős férfiakat nézzétek!
Vannak jó családapák, szerető férjek, jó barátok is.
Vagy házasság nélkül jól működő kapcsolatok, nem kell nekünk minden nyugatról jött hülyeséget megcsócsálni!
A fogamzásgátlás megoldása ezt hozta. Régebben nem volt okos ötlet szétválasztani a szerelmet a szexuális vágytól, ma sokan ezt teszik. Mintha nem csúszhatna be így is az a szegény kisgyerek.
Én pont most jártam úgy, hogy valaki csak a lyukat kereste bennem, pedig én szerelmesnek láttam. Mivel ilyenbe még nem futottam bele, teljesen ledöbbentem. Nem azon, hogy valaki csak megfektetni akar. Hanem azon, hogy szerelmesnek láttam és nem volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!