Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért volt jó szex alapú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt jó szex alapú társadalmat kiépíteni?

Figyelt kérdés

Minden arra épül, minden arra vezetődik vissza, itt a kérdéseknél is. A "fiúk" azt mondják, hogy a lányok csak a menő pasikkal akarnak lefeküdni, kapcsolatot nem akarnak kiépíteni veled. A "lányok" azt mondják, hogy a srácoknak csak a szex miatt kellenek. Már ennyire nem lehet bízni a másikban, ha valaki komoly kapcsolatot keresne, mert a csapból jövő víz is meg akar dugni, mert annyira teletömik a fejünket ezzel. Most mindenki "csicska", kiéhezett, ronda, önbizalomhiányos, kétségbeesett, és sorolhatnám a negatív jelzőket azokra, akik még szűzek különböző okok miatt. Mert ezt mondja a társadalmunk, valójában ez nem így van. Miért király az a pasi, aki hetente másik nővel jár össze, vagy az a csaj, akihez ugyanilyen szinten járnak fel?

Miért kell úgy hozzáállni egy új, ellenkező nemű emberhez az életedben, hogy annak biztos csak a lyuk kell, vagy orális tevékenységet szeretne végezni?

2018. jún. 3. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert minél több átlagos jelzőt ledegradálunk annál több ember kerül a lúzer csicska kategóriába. Emiatt sokat fognak vásárolni költeni szépészeti e ruhára egyebek ráadásul ez az állapot fenn marad társat meg nem találnak tehát gyerekük nem lesz. Vagyis elérték hogy az emberke ne akarjanak gyereket meg mindenki lúzer legyen és szórja a pénzét. A nyugati világ hozta ezt be.
2018. jún. 3. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Ez van, én se értem, de ha nem tetszik a felállás, ki kell belőle lépni és partvonalról nézni a dolgokat.
2018. jún. 3. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Ne dőljetek be neki!

Ne csak a csajozós tapasztalatgyűjtős férfiakat nézzétek!

Vannak jó családapák, szerető férjek, jó barátok is.

Vagy házasság nélkül jól működő kapcsolatok, nem kell nekünk minden nyugatról jött hülyeséget megcsócsálni!

2018. jún. 3. 18:34
 4/7 NDSM ***** válasza:
100%
Nem volt jó nekünk, de ezt hozza a vágyott nyugati kultúra. A hagyományos értékek háttérbe vannak szorítva. Ha a Tv nem a Való Világ, Éjjel-Nappal Budapest és hasonlókat adná, talán más lenne a helyzet.
2018. jún. 3. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
A társadalom alapja most is a család. Akinek nem tetszik, annak marad az üres szex érzelem nélkül. Te választasz.
2018. jún. 3. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlás megoldása ezt hozta. Régebben nem volt okos ötlet szétválasztani a szerelmet a szexuális vágytól, ma sokan ezt teszik. Mintha nem csúszhatna be így is az a szegény kisgyerek.

Én pont most jártam úgy, hogy valaki csak a lyukat kereste bennem, pedig én szerelmesnek láttam. Mivel ilyenbe még nem futottam bele, teljesen ledöbbentem. Nem azon, hogy valaki csak megfektetni akar. Hanem azon, hogy szerelmesnek láttam és nem volt az.

2018. jún. 3. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A szex minden faj fennmaradásának alapja, az emberé is. A többi szöveged meg a te környezetedből fakad, a társadalmat amúgy meg nem lehet építeni. Épül, alakul magától, nem tudom, de az én világomban az általad leírt menőségekről nem nagyon hallunk.
2018. jún. 4. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!