Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lány/nő bele lett már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány/nő bele lett már kényszerítve, hogy fiatalon, szinte érzelmek nélkül odaadja valakinek magát? Ha teheti minden fiú/férfi végig megy min 5 lányon?

Figyelt kérdés

-mert kell a tapasztalat

-mert élj

-mert sokan ezt teszik

-mert az a fiú tetszik de komolyat nem akar

-mert a filmekben is ez a menő

-mert aki szűz____kor felett az lúzer, nyomi v bigott (emberileg meg nem érdekel)

-mert azt a nőt ha másra nem is legalább arra használhatom

-mert ha velem nem majd mással lefekszik így még arról az egyetlen szexről is lemaradok

-mert miért ne

-mert, mert, mert..

-vagy tényleg téved csóri és nem hallotta még soha hogy ebből ritkán lesz valami

és mikor megtörtént utánna vmelyik (részben érthetően) ferde szemmel néz a másik nemre...

utálok minden átverést de szerintem más érzelmeivel szórakozni, na az mindennek a teteje

ez a rendszer biztosan több fájdalmat, fejtörést okoz mint a régebbi, erkölcsösebbek

tudom jól, hogy vannak kivételek de hogy jutottunk el eddig hogy ők a kivételek?

2018. jún. 9. 11:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért hülye az, akinek más az értékrendje, mint a tiétek és nála normális dolog, hogy laza kapcsolatai vannak? Nem mindenki akar házasság utánig várni vagy csak párkapcsolatban szexelni.
2018. jún. 9. 12:36
 12/12 A kérdező kommentje:

ki mondta?

amikor mindketten így állnak a dologhoz arról hol írtam?

én a hazugságot és a játszmát vesézem itt ki

2018. jún. 9. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!