Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatja, hogy szexre kényszerítem a fiát?
Interneten ismerkedtem meg a párommal aki egy baleset miatt kerekesszékes jelenleg de bízunk a gyógyulásában.
A baleset után visszaköltözött a szüleihez de december 31.-én összeköltöztünk és a saját életünket éljük.
Az anyósom engem az első perctől kezdve nem kedvelt, okot nem adtam neki rá mert tiszteletben tartom, hogy ő a párom édesanyja. Nagyon jól megvagyunk a párommal de az anyukája másoknak olyanokat mond, hogy szexre kényszerítem vagy, hogy ezzel fogom meg és ez miatt van velem, sőt gyámság alá akarta vonatni a felnőtt fiát de ez nem sikerült neki.
Nem tudom, hogy javíthatnánk a helyzeten leülni beszélni nem akar, pedig már egy párszor kedvesen nyitottam felé.
Tudom ez a páromnak rossz de mit tehetnék még?
Vagy hagyjam majd idővel megbékél a családja?
20
Mi értelme válaszolnod rá?
Sehol sem írtam, hogy hülyeség lenne bárki válasza vagy ezt te hol olvastad?
Nem kötelező válaszolnod a neked nem tetsző kérdésekre nemigaz?
Egyébként köszönöm a normális tanácsokat.
Próbáljuk megoldani az anyósommal a helyzetet nem miatta hanem a párom még kiskorú testvére miatt mert vele azért szeretné tartani a kapcsolatot de anyós már azt sem engedi sajnos.
22
Nem engedi már, hogy beleszóljon de van egy kiskorú testvére aki miatt nem akarjuk, hogy teljesen elmérgesedjen a helyzet.
Mivel párom a baleset után lebénult így az édesanyja azt hiszi neki örökre ott kell lennie vele és neki kell gondoskodnia róla és felesleges neki egy párkapcsolat.
Hát Anyuka téved.
A helyetekben nem vele foglalkoznék és tölteném a drága időt, amikor végre együtt lakhattok. Örüljetek egymásnak, csak magatokkal és a tesóval törődjetek.
24
Nem engedi a párom tesóját sem, hogy tartsa velünk a kapcsolatot csak ő általa.
Másképp már mi sem törődnénk anyósommal ha nem lenne a párom kisöccse.
Nekem tipikus hatalommániás birtokló anyának tűnik,aki azt hiszi, hogy a fia mellette fogja leélni az egész életét értelmét adva az övének.
Lefogadom, hogy egyedül él és nem sokat tud felmutatni az életben azon felül, hogy szaporodott.
Pszichológus, de arra valószínűleg nem lesz nyitott. A másik alternatíva a kapcsolat megszakítás és eldelegeles boldogan nélküle pont leszarva hogy miket hazudozik össze-vissza.
26
Együtt él a férjével vagyis párom apukájával és a másik fiával. Nem volt egyébként ilyen a baleset után viszont birtokolni akarta a fiát mindig maga mellett tudni stb.
Eleinte aggódásnak gondoltam de ez már túl megy egy határon.
20-asnak igaza van. Ha az anyós nem beszél veled, akkor keresned kell valakit, aki közvetít.
Illetve a barátodnak el kell mondani az egész sztorit, lépjen ő is a sarkára (bocsánat, nem szóvicc).
Ha ez nem megy, akkor tovább kell lépni, mert a te lelkedet is megmérgezi ez a dolog, meg a barátodét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!