Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatja, hogy szexre kényszerítem a fiát?
Interneten ismerkedtem meg a párommal aki egy baleset miatt kerekesszékes jelenleg de bízunk a gyógyulásában.
A baleset után visszaköltözött a szüleihez de december 31.-én összeköltöztünk és a saját életünket éljük.
Az anyósom engem az első perctől kezdve nem kedvelt, okot nem adtam neki rá mert tiszteletben tartom, hogy ő a párom édesanyja. Nagyon jól megvagyunk a párommal de az anyukája másoknak olyanokat mond, hogy szexre kényszerítem vagy, hogy ezzel fogom meg és ez miatt van velem, sőt gyámság alá akarta vonatni a felnőtt fiát de ez nem sikerült neki.
Nem tudom, hogy javíthatnánk a helyzeten leülni beszélni nem akar, pedig már egy párszor kedvesen nyitottam felé.
Tudom ez a páromnak rossz de mit tehetnék még?
Vagy hagyjam majd idővel megbékél a családja?
"az anyukája másoknak olyanokat mond, hogy ..."
Honnan tudod?
Miért nem a pároddal beszéled meg ezt?
1
Azoknak akiknek ilyeneket hazudik volt, hogy vissza mondták nekem.
Nem akarom megbántani a párom mert már amúgy kivagyok az anyjától, próbálunk megoldást keresni rá , beszélünk is róla de nem akar mégcsak beszélni sem mostmár velem az anyja.
3
Gyámság alá akarta vonatni szerinted érdekli mit mond a gyereke vagy mi a fia érdeke?
Én ezt elengedném csak a páromnak nem akarok ezzel rosszat
1: a leányzó mások, idegenek véleményére is kívancsi. Vagy csak ki akarja beszélni magából a dolgot. Ne tiltsuk meg neki.
Kérdező, mint tudjuk, az anyós-meny kapcsolatok időnként borzasztó bonyolultak.
Ha máshogy nem megy, a javítas érdekében próbálj meg valami közvetítőt igénybe venni, aki lehet akár a barátod is.
"összeköltöztünk és a saját életünket éljük"
Akkor ahhoz bizony senkinek semmi köze.
7
Miért szerinted egy "tolószékes" kevesebb bármivel is?
Nekünk ez azért nem olyan vicces!
9
Mi köze ennek a kérdésemhez?
Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!