Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatja, hogy szexre kényszerítem a fiát?
Interneten ismerkedtem meg a párommal aki egy baleset miatt kerekesszékes jelenleg de bízunk a gyógyulásában.
A baleset után visszaköltözött a szüleihez de december 31.-én összeköltöztünk és a saját életünket éljük.
Az anyósom engem az első perctől kezdve nem kedvelt, okot nem adtam neki rá mert tiszteletben tartom, hogy ő a párom édesanyja. Nagyon jól megvagyunk a párommal de az anyukája másoknak olyanokat mond, hogy szexre kényszerítem vagy, hogy ezzel fogom meg és ez miatt van velem, sőt gyámság alá akarta vonatni a felnőtt fiát de ez nem sikerült neki.
Nem tudom, hogy javíthatnánk a helyzeten leülni beszélni nem akar, pedig már egy párszor kedvesen nyitottam felé.
Tudom ez a páromnak rossz de mit tehetnék még?
Vagy hagyjam majd idővel megbékél a családja?
Ő úgy gondolja a fia senkit nem érdemel meg.
Mielőtt nem látott is úgy gondolta, hogy mivel a fia kerekesszékbe kényszerült fel kell hagynia mindennel és vele kell maradnia stb...
Én senkit sem manipulálok még a feltételezés is merő butaság!
Ha nem velem költözött volna össze akkor is eljött volna a szülői házból mivel segítségre nem szorul, mindent magában old meg persze amiben lehet és tudok vagy engedi mindig segítek, de még vezetni is magában vezet, dolgozik stb.
Az én szüleim nem szólnak bele semmibe elfogadták, hogy ez az én döntésem nem az övék.
18
Elköltöztünk abba a városba ahol az én családom él meg én is éltem/élek. Ez a legnagyobb problémája az anyukájának, hogy minden pillanatban nincs ott vele a fia. Bár eddig sem volt vele mindig amikor otthon élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!