Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jönnek rá a szigoru...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek rá a szigoru mogorva feleségek hogy hazugságra kényszerítik a ferjuket?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen van a környezetemben hogy az már nekem kellemetlen.

A legtöbb férfi nem is lehet onmaga a kapcsolatban mert fél az asszonytól...munka után azonnal otthon kell lenni , semmi kikapcsolódás csak a feleseggel, elmegy dolgozni a férfi hazamegy és egy mogorva bunkó szigorú nő várja otthon ahelyett hogy szeretné otthon lenni a férfi csak nyűg neki az egész dolog.

Itt van pl a bátyám, sehova nem engedi a barátnője de már rossz hallgatni amit csinálnak. Hetel csak vasárnap van itthon es akkor se találkozhat mással csak vele lehet

Meg annyi ilyen van

... És csodálkoznak a nők hogy hazudik a ferjuk meg félre lépnek. Hát muszáj hazidniuk hiszen nem lehetnek önmaguk a saját életükben !!

Én se szeretném a feleségemet ha egy mogorva asszony várna otthon akinek semmi se jó, sosincs jó kedve és sehova se enged.

2017. máj. 9. 01:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha a te életed jó, mit aggódsz mások miatt?
2017. máj. 9. 01:30
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
És az rendben van szerinted, hogy ahelyett, hogy a kedves férfiak megkérdeznék az asszonyt, hogy mi baja és együtt megoldást találnának, mint egy ideális párkapcsolatban, inkább magára hagyják és elhúznak kocsmázni a haverokkal meg ki tudja, hova? És amíg ők ezt teszik, a ház biztos kitakarítja magát, a vacsora megfőzi magát, az asszony meg jókedvében morcoskodik, mert az olyan jó, nem?
2017. máj. 9. 01:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Az esetek nagy százalékában az ilyen nőcik nem is nagyon kelnek el, ha összejön nekik mégis egy gyerek, utána már pláne nem találnak senkit.

Egy ismerős húga ilyen, eleinte játssza a kapcsolataiban a kis kedves, tünemény lánykát, aztán kb fél év múlva mindig kibukik a dolog. 1 évnél tovább senki nem maradt mellette.

És elég változatos módon lépnek le mellőle a hapsik, senki se akarja megbántani, hogy vele van a baj, pedig lehet, őszintének kéne lenni.

2017. máj. 9. 03:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha valaki utálja a személyt, akivel együtt él......

Akkor...

Nem lenne egyszerűbb és tisztességesebb otthagyni a francba..

Mint hogy úgy állítanátok be, mint ha a feleség vezetné kézen fogva a férjét a szerető ágyához, és adná a szájába a hazugságot?

Nem lenne egyszerűbb... Nem is tudom... Kilépni az adott kapcsolatból... Minthogy a tetteid miatti felelősség utolsó töredékeit is a másikra tolod?

A nő hibás lehet azért, hogy tönkre megy a kapcsolat, arról viszont már nem tehet, hogy a férj milyen mélyre süllyed ahelyett, hogy otthagyná.

(És még van képetek napi 2szer kiírni, hogy a nők a kapcsolatfüggők, akik nem hagyják ott a tönkrement kapcsolatukat addig, amíg nem jön valami más.)

2017. máj. 9. 03:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Térfélcsere!

Te mennyire lennél jókedvű, ha neked kell elhozni a gyereket oviból, megetetni, megfürdetni, mert a kedves nejed állandóan "túlórázik"? Aztán mikor kiderül, hogy félrejárt, akkor még neki áll feljebb, hogy nincs kedve hozzád hazamenni, mert amikor este kilenckor hazaesik, akkor te azt kérdezgeted, hogy hol a pichában volt. Ahelyett, hogy vidám lennél, elégedett és jól megdugod. Ő meg csak szeretetre vágyott...

Hát tudod, lehet, hogy pár mogorva feleség is csak szeretetre vágyik. Csak amíg a férj másnak csapja a szelet és leissza magát a haverokkal, addig ő nem qurválkodik, hanem​ gyereket nevel és vezeti a háztartást. Cserébe megvetést és hazugságokat kap.

Nem köpködni kell az asszonyra, hanem karbantartani! Adj okot, hogy vidám és mosolygós legyen!

Van ilyen feleség is, aki örömmel várja a férjét haza, mosolygós, hízeleg. De ahhoz kell ám egy olyan férj is!

2017. máj. 9. 10:10
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Mi az, hogy hazugságra kényszerítik? Nem az ő hibájuk, hogy a párjuk egy puhap...cs, aki nem képes kiállni az igazáért. Plusz ugye ők választották a mogorva nőt... választottak volna helyette inkább egy lazábbat, ha annyira baj.

Hazugságra, félrelépésre nincsenek kényszerítve, hanem ők teszik, mert jellemgyenge szar emberek. Simán be lehetne olvasni az asszonynak, szakítani, elválni, kommunikálni, hogy hé, rossz irányba változol, ebből baj lesz.

2017. máj. 9. 10:36
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a mártírkodást ezzel a rohadt házimunkával. Mintha olyan gatyarepesztő lenne egy háztartást elvezetni. Nem tudom mi ez a nőknél, de függetlenül attól, hogy nem szeretem csinálni, nem okoz gondot 100^2m rendben tartása, amellett, hogy folyamatos 3 műszakban dolgozom. Akkor ne csináljátok a házimunkát, csak osszátok az észt, aztán legalább nyugodt szívvel tesznek titeket lapátra, ha még nem tették meg.

30/f

2017. máj. 9. 11:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét félben van itt hiba. Házas, kisgyerekes anyuka vagyok, nálunk soha nem volt az, hogy cirkuszolok, mert a férjem menni akar valahova, meg nem engedem el. Amúgy is, mi ez a nem engedi? A férj nem felnőtt? A felesége nem az anyja. Na mindegy.

El szokott menni a férjem hetente-kéthetente egy este a haverokkal sörözni, amivel nekem semmi problémám nincs. Mégpedig azért, mert 1, nem hazudozik, mindig tudom, hol van és 2, amúgy segít itthon, kiveszi a részét a dolgokból, egész napokra bevállalja a gyereket egy szó nélkül, ha ő nem dolgozik, hogy én tudjak haladni a munkámmal (itthonról dolgozom), és 3, nekem is van lehetőségem kikapcsolódni, szó nélkül vigyáz a lányunkra ilyenkor. Oké, én kevesebbet megyek, de ez azért van, mert kevésbé igénylem. Viszont nekem vannak olyanok is, hogy pl. kozmetikushoz megyek, akkor is ő van otthon a gyerekkel.

Szóval annyi a titka a dolognak, hogy a férj ne szarjon bele otthon mindenbe, a feleség megoldja címszóval, hanem vegye ki a részét, és viszonozza a kikapcsolódási lehetőséget. Garantálom, hogy egyből nem lesz baj, ha néha elmegy valahová a haverokkal.

29N

2017. máj. 9. 11:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Na itt van újra a 100nm-s hapi.
2017. máj. 9. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát akik félnek a párjuktól,feleségüktől azok meg is érdenlik:)

Nem elég,hogy gyáva még hazudik is

-az ilyen meg pláne nulla ....

2017. máj. 9. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!