Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jönnek rá a szigoru mogorva feleségek hogy hazugságra kényszerítik a ferjuket?
Annyi ilyen van a környezetemben hogy az már nekem kellemetlen.
A legtöbb férfi nem is lehet onmaga a kapcsolatban mert fél az asszonytól...munka után azonnal otthon kell lenni , semmi kikapcsolódás csak a feleseggel, elmegy dolgozni a férfi hazamegy és egy mogorva bunkó szigorú nő várja otthon ahelyett hogy szeretné otthon lenni a férfi csak nyűg neki az egész dolog.
Itt van pl a bátyám, sehova nem engedi a barátnője de már rossz hallgatni amit csinálnak. Hetel csak vasárnap van itthon es akkor se találkozhat mással csak vele lehet
Meg annyi ilyen van
... És csodálkoznak a nők hogy hazudik a ferjuk meg félre lépnek. Hát muszáj hazidniuk hiszen nem lehetnek önmaguk a saját életükben !!
Én se szeretném a feleségemet ha egy mogorva asszony várna otthon akinek semmi se jó, sosincs jó kedve és sehova se enged.
Ha annyira egyszerű háztartást vezetni és gyereket nevelni, akkor a kedves férfiak miért nem cserélnek helyet a párjukkal?
Mennyivel könnyebb lenne a férfiaknak, nem lenne több rinya. Asszonyka elmehet dolgozni, legalább nem ûl mindig a 4 fal között.
Pasik hajrá!!!
9. remélem te vitted annyira, hogy dupla annyid van és házvezetőnő viszi a kócerájt helyetted.
Nem besegítés meg ki dolgozik többet vagy van otthonon van a hangsúly, hanem azon, hogy adott két ember, közös élet és közös otthon amivel foglalkozni kéne kölcsönösen. Mi ez a mentalitás, hogy egyes nők úgy viselkednek, munkamegosztás esetén is, mintha nem az otthonuk lenne az a hely ahol a partnerükkel együtt élnek ? Bármelyik fél renitenskedik ilyen téren, helyre kell tenni, ha meg nem megy akkor lapát.
30/f
Mondjuk a munkahelyén is 4 fal között ül az ember, ráadásul szokatlanabb, barátságtalanabb környezetben, de mindegy.
Itt szerintem nem azzal van a baj, hogy ki vezeti a háztartást, hanem azzal, hogy a pasi nem meri megmondani, mit akar. Csak azzal tudja ezt csinálni a kedves párja, aki hagyja.
Na meg a bátyód kapcsolatáról van szó - nem lehet, hogy ő amúgy szereti ezt az asszonyt, és nem akar kilépni a házasságból? Hidd el, akinek igazán fáj, az változtat.
Egyébként a pároddal is ki tudsz kapcsolódni, és ha csak 1 szabadnapod van a héten, akkor szerintem alap, hogy a pároddal/feleségeddel/férjeddel töltöd... Az sem jó, ha sosem vagytok együtt, és emiatt eltávolodtok egymástól.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!