Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kényszerít arra, ha üvölt veszekszik, hogy azt én végighallgassam?
Mert pl egy főnök azért hiszi hogy köteles vagy őt végighallgatni, mert visszaél azzal, hogy neked kell a munkahely.
De más szitukban mások mire alapozzák azt hogy hallgasd végig?
Akkor másképp nem tud érvényesülni. Ezért üvölt. De még kötelezne is arra, hogy én ezt fogadjam is el. Hallgassam meg.
Az ilyenek sokat hisznek magukról?
Pont az a baja hogy nem hallgatom végig. Akkor ebből hogy lehet odaig eljutni hogy végighallgatom? Mennyire kell ehhez szinten aluli értelmi képesség?
Nekem meg az a bajom hogy milyen alapon várja tőlem azt el hogy nekem végig kéne hallgatnom? Az ilyenek mire alapozzák ezt? Egyetlen tippem csak annyi hogy sokat hisznek magukról. Hogy nekik egyenesen haptákban kell állni, ha ő beszél?
Mit hisznek az ilyenek?
Miért is vagy még mindig vele?
Ezt tisztázd magaddal. Ha nem jön be ez a bánásmód, változtass.
Es a gyk-n a megmondó emberek mire alapozzák azt hogy másnak megmondják mit tegyen mit nem?
(Csak, hogy a tárgynál maradjunk)
Ezek miből erednek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!