Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?
Hétfőn ért egy nagy trauma. Engem hulyitett sokáig egy vonzó egyedülálló 40 éves nő.
Nem volt közöttünk se szex se semmi. De január óta több mint 1 milliót adtam neki januárban 400 ezret februárban 200 ezret márciusban 300 ezrer. Plussz mindig én fizettem a kaját mindent mozit.
És csomó értékes dolgom nála maradt
Kb 2 hete mert előtte mindig azt csináltuk hónapokon át hogy kora délután megbeszéltük hol találkozunk és egész délutánt együtt töltöttük.
1 hete kb semmire nem reagált.
Megyek hétfőn hozzá erre szexin kioltoze pont előttem megy fel egy csávóval este nő saját lakásába. Biztos nem esti mesét hordani. És velem sosem szexelt. Miközben szűz vagyok és több millió forintot aldoztam rá vagyis kicsalt belőlem
És most O fenyegetőzik hogy feljelent zaklatasért ha visszakerem a holmijaimat. Nagy értékű tv, mobilom, kamera, ékszerek maradtak nála. Plussz lehúzott pénzzel és pun..cit sem adott nekem
.
Ongyilkossagon dolgozom mert ezt nem tudom feldolgozni és mégse erdemeltem. Nagyon szerettem ezt a nőt. Tavaly ősz óta vagyunk együtt de sosem volt közöttünk szex, és igen én voltam a hülye. Hogy vártam és adtam neki. O meg kihasznált jkgy ingyen pénzhez jutott. Ez a hétfői nap nagyon betett nekem..
Ezen akkor fogsz tudni túllépni, ha megunod a kántálást, és azt hogy további időd megy el teljesen fölöslegesen.
A lopás fáj nyilván. De nézőpont kérdése, mert ha kocsid totálra törik, akkor is milliós kár ér, tehát ugyanott vagy. Nekem is van ismerősöm, akit a párja átvert, rendőrségi ügy is lett belőle. Van ilyen, és ez trauma. De ebből csak úgy tudsz kijönni, ha te magadat mented, és mész tovább. Tanulságokat le kell vonni, legyenek szabályaid, és úgy ismerkedj.
Ezt pedig zárd le, fogsz találni normálisat, az nem fog átverni.
Ez volt a kérdésed:
"Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?"
Úgy, hogy te hozod meg a döntést, hogy tovább lépsz.
Évek múlva is ott lesznek ezek a tények, akkor is mondogathatod.. sőt 40 évesen is.
A te időd megy el, magadtól lopsz még el értékes éveket így egy idióta miatt.
Jah meg nem. De azóta ki lett deritve hogy a nő drogozik, mindig más férfival látni és stb.
Pénzt mai napig nem sikerült.
Kérdés az jogi úton nem lehet. Polgári peres eljárás sok pénzbe kerül. És kell hozzá pecsétes papír.
Ha megverem a nőt az se segít mert az erőszak.
Egész nyáron nem volt otthon és mindig hetekre elmegy.
Én arra gondoltam hogy bekene valahogy menni a lakásba mert az elsőn lakik. De nem tudom hogy.
Úgy vissza lehetne szerezni. Vannak dolgok amiket jogi úton nem lehet és ez az. Amúgy mai napig nem tudom feldolgozni a pénz elvesztését csak megroszabb lelki állapotba kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!