Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy engem csalt az exférjem, hazudozott, sunyi módon viselkedett többmindenben. A jelenlegi nőjét (aki egyébként a szeretője volt a házasságunk végefelé) pedig valószínűleg megbecsüli, a tenyerén hordozza?
Itt azt kell feldolgoznod, hogy megtehette veled, nem vetted észre és azt is, hogy ezzel leértékelt lettél a saját szemedben.
Feldolgozni úgy lehet, hogy levonod a tanulságot! Volt-e benne részed, nem voltál-e sárkány, kullancs, követelőző? Nőként voltál-e benn ebben a kapcsolatban, vagy harcos lettél?
Legközelebb mérj alaposabban, feszítsd keresztre az embered az elején több szempontból is. Ez sem véd meg teljesen, de csökkenti a valószínűségét, hogy a számodra nem megfelelő emberrel kezdj.
Tehát önismeret, önfejlesztés és emberismeret fejlesztése.
“ hogy nekem sajnos sosem voltak elvárásaim vele szemben”
Na itt volt a gond, lábtörlőt csináltál magadból!
Tanulságokat levonni és legközelebb már azok alapján kell kapcsolatot kialakítani egy másik emberrel. Sose csinálj többé magadból lábtörlőt senki kedvéért. Mostmár szerintem elég nyilvánvaló számodra, hogy ezzel csak a visszaélésre adsz lehetőséget másoknak. Tanuld meg, hogy nemet kell mondani. Ha a földön csúszol a másik lába előtt, attól nem fog jobban tisztelni és szeretni. Inkább lenéz csak. Tudom, hogy nem olyan könnyű, de meglehet tanulni. Sokan átesnek a rózsaszín köd okozta vakságon, csak az a nem mindegy, hogy hányszor. 1x még elnézhető, de ha utána mégegyszer hagyja magát, vagy még többször, akkor az bizony már a saját hibája lesz.
Abban viszont nem hiszek, hogy egy ember egy életre ki tud bújni a bőréből. Az exed sem képes rá, csak színészkedik, amíg meg nem unja. Aztán jön az új nőnek is a fekete leves. Nincsen miért irigykedned.
Női kommunikáció, az milyen, szívem ha nem segítesz apám beveri az orrod, vagy elköltözünk a gyerekkel. Vagy esetleg: Szívem, milyen az exed?
Elmebeteg. Oké, szívem, ha rendes leszel velem, én is mondogatom az exedre hogy elmebeteg. Vagy: Szívem, milyenek a nők. Hát rosszak. Szerintem is, főleg az exed, a nők pont olyanok mint mondod, mind rossz. Kivéve engem, nem is értem mi van szerintem gyerekkoromban átműtöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!