Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azt feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy engem csalt az exférjem, hazudozott, sunyi módon viselkedett többmindenben. A jelenlegi nőjét (aki egyébként a szeretője volt a házasságunk végefelé) pedig valószínűleg megbecsüli, a tenyerén hordozza?

Figyelt kérdés

2022. dec. 31. 09:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szegény új nő, akkor ezért van ekkora szája.
2022. dec. 31. 13:28
 22/25 anonim ***** válasza:
55%
Figyelj draga, minden pasi ilyen lesz egy ido utan. Varhato volt, nem tettel semmi rosszat, csak el kell fogadni,hogy a ferfiak igy vannak osszerakva.
2022. dec. 31. 13:34
 23/25 anonim ***** válasza:
77%
Egy normális, tisztességes ember, ha nem működik a házassága vagy megpróbálja helyrehozni vagy pedig, ha nem lehet helyrehozni, akkor lezárja. Itt a tróger fajtáról van szó, aki inkább elmegy félre b_szni.
2022. dec. 31. 13:36
 24/25 anonim válasza:
72%

Ó de nagyon ismerős, mintha az én exkapcsolatomat írtad volna le...

Nagyon tudott fájni amikor azt láttam mennyire normális, odaadó, hűséges az új kapcsolatában... olyan amilyen velem soha sem volt!

Két évembe telt helyére tenni a dolgokat. Ami segített:

-Ki kell zárni a gondolataidból, hogy most milyen... én úgy tettem, mintha meghalt volna.. mert ugye számomra meg is szűnt létezni. Ő már más ember.

-Nem szabad a kapcsolatot tartani, ha később keresne akkor sem..

-Ne nézd a facebookját..

-Ha önkéntelen azon kezdessz kattogni, hogy a másik nővel miért kedves, és téged miért csalt meg?.. nekem az segített, hogy csak arra koncentráltam, hogy velem milyen volt.. és reálisan belegondoltam, hogy az nem volt jó.. és utána megjutalmaztam magam, sétával, nyugalommal.. zenével.. mindegy.. ami jól esik...

-Úgy kell tekinteni az életedre, mint egy leromlott házra, amit újra felépíthesz..

Persze eleinte nehéz. Idővel tényleg jobb, hogy ha egy ilyen ember nincs az életedben.

2022. dec. 31. 14:33
 25/25 anonim ***** válasza:
22 es ha minden ferfi ilyen lenne egy ido utan akkor nem lennenek jo es tartos hazassagok senki eseteben. MI 21 evesen hazasodtunk ossze es nemreg voltunk 47 eves hazasok. a mai napig soha nem feledkezunk meg egymas szuletesnapjarol es egyeb ilyen alkalmakrol. nehany eve Valentin napra 5 szalbol allo csodaszep orchidea csokrot kaptam tole azzal a szoveggel hogy " a legcsodalatosabb asszonynak aki az eletem ertelmet jelenti amig az ut veget nem er az eletunkben". es hidd el nem mi vagyunk az egyeduli ilyen par.
2024. febr. 26. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!