Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy engem csalt az exférjem, hazudozott, sunyi módon viselkedett többmindenben. A jelenlegi nőjét (aki egyébként a szeretője volt a házasságunk végefelé) pedig valószínűleg megbecsüli, a tenyerén hordozza?
Ó de nagyon ismerős, mintha az én exkapcsolatomat írtad volna le...
Nagyon tudott fájni amikor azt láttam mennyire normális, odaadó, hűséges az új kapcsolatában... olyan amilyen velem soha sem volt!
Két évembe telt helyére tenni a dolgokat. Ami segített:
-Ki kell zárni a gondolataidból, hogy most milyen... én úgy tettem, mintha meghalt volna.. mert ugye számomra meg is szűnt létezni. Ő már más ember.
-Nem szabad a kapcsolatot tartani, ha később keresne akkor sem..
-Ne nézd a facebookját..
-Ha önkéntelen azon kezdessz kattogni, hogy a másik nővel miért kedves, és téged miért csalt meg?.. nekem az segített, hogy csak arra koncentráltam, hogy velem milyen volt.. és reálisan belegondoltam, hogy az nem volt jó.. és utána megjutalmaztam magam, sétával, nyugalommal.. zenével.. mindegy.. ami jól esik...
-Úgy kell tekinteni az életedre, mint egy leromlott házra, amit újra felépíthesz..
Persze eleinte nehéz. Idővel tényleg jobb, hogy ha egy ilyen ember nincs az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!