Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy engem csalt az exférjem, hazudozott, sunyi módon viselkedett többmindenben. A jelenlegi nőjét (aki egyébként a szeretője volt a házasságunk végefelé) pedig valószínűleg megbecsüli, a tenyerén hordozza?
"Viszont annyiban más a nőjével a kapcsolata, hogy nekem sajnos sosem voltak elvárásaim vele szemben (pl., hogy egyenlő részben vegyük ki a részünket a házimunkából,ő is főzzön, mosson, akárcsak én), vagy, hogy csak velem járhat el szórakozni, nélkülem sehová, (még a gyerekeivel sem lehet közös programja a nő nélkül) . Vagy, hogy kapjak értékes ajándékokat különböző alkalmakra. Ezeket a mostani barátnője megköveteli tőle. Nekem is ezt kellett volna tennem, akkor nem érezném most becsapva magam."
Miért, ha pl ő is mosott, főzött volna, vett volna "értékes" ajándékokat, akkor nem fájna most, hogy csalt téged meg hazudozott és nem éreznéd magad becsapva??? Dehogynem. A megcsalás tényén mit változtatna? Semmit. Ugyanúgy fájna, nem ettől függ.
Egyébként te hogy látsz bele most nekik milyen a kapcsolatuk? Egyáltalán miért érdekel?
"Hiába KÉRTEM, (ezek szerint követelni kellett volna), nem segített."
Honnan veszed, ha követelted volna, akkor segít? Ezek csak feltételezések."mi lett volna ha" engedd el ezeket. Ez nem visz előre. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
Majd pár év után nem így tekintesz erre, hanem mint tapasztalatra.
Nem arról szól ez a dolog hogy ki mit kap, meg hogy a másik többet...
Nyilván nem nézett emberszámba, valószínűleg szerelmes sem volt beléd, vagy csak simán egy tapló volt.
Legközelebb majd kiteszed a szűrét annak aki így viselkedik, mert már az előzőből tanultál.
"Gyakorlatilag a kapcsolatunk során mindvégig rajtam volt nagyobb teher, a gyerekek előtt is enyém volt a háztartás nagyobb része, a munka mellett. Aztán a gyerekek születése után már a munka, gyerekek, háztartás is gyakorlatilag az én feladatom volt. Ő csak ledolgozta a napi 8 óráját és ennyi. Hiába KÉRTEM, (ezek szerint követelni kellett volna), nem segített. "
Egy normális embertől nem kell ilyet kérni. Felfogja, hogy ő is ugyanott él és kiveszi a részét. Elhiheted, hogy mással sem lesz mintaférj, ideig óráig max de ennyi.
Az utódod nem te vagy, és soha a nem is leszel az. Más emberek vagytok. Az exednek ez most marha izgalmas, de lehet x idő múlva ez sem fogja kellően szórakoztatni, és akkor keres még újabb nőt.Felejtsd el, és gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!