Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik amikor megismertétek a jelenlegi párotokat, mit gondoltatok róla hogy pl a suliba anno mennyire volt "alfa" csaj, és mi derült ki, tényleg úgy volt ahogy gondoltátok?
Szóval volt olyan csaj az életetekben akit dominánsnak hittetek és amikor jobban megismertétek kiderült hogy mindíg volt nála egy két dominánsabb csaj?
Szóval pl lehet párkapcsolatban a csaj hordja a nadrágot de ha bemegy a munkahelyére egy másik csajnak behódól (nem főnöknek, sima kolléganőnek). Vagy ha elmész vele egy osztálytalálkozóra kiderül hogy kb közép kategóriás csajnak számitott.
Lassan kialakul egy új fogalom: macsó csaj.
Tojok a domináns nőkre, én se vagyok az pasasként.
Ha ilyen nővel ismerkednék, pár nap alatt kontrollálni akarna.
Meglátásom szerint egy kissé magasabb szint az, amikor az emberek a harmóniára, békére, nyugalomra törekednek, nem a gizdáskodásra.
Tudom nem nőket kérdeztél, de nekem is van önkritikám. Én a középiskolában és a hétköznapi életemben is szeretek domináns lenni, vagy legalábbis annak tűnni, de igazából nem vagyok az. Viszont máshogy nem tudsz érvényesülni a mai világban, gondolok itt pl munkahelyen, de fiatalon az iskolában is így volt. Ha nem állsz ki magadért, elnyomnak.
Ha valakiben megbízom, és tudom, hogy szeret, akkor nem kell állandó védekező állásban lennem, elengedhetem magam, és lehetek törékeny.
N
Utolsó párválasztási szempont a nő más csoportba lévő hierarchiája.
Sokkal fontosabb, hogy ne legyen mèg elottem annyira szètqrva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!