Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy egy ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy egy ellenkező neműt tökéletesnek tartunk, de mégsem leszünk belé szerelmesek?

Figyelt kérdés
Milyen okok miatt lehet ilyen, ha egyébként a kinézete, természete, tulajdonságai mind pont olyanok, amire vágyunk?
tegnap 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Ez olyan megfoghatatlan. Én mindig azt gondoltam, hogy a szerelem a külsőn és sikerességen múlik. Mindig olyan pasikba szerettem bele, akik ilyen Harrison Ford fiatalon szint. A suliban is a legszebb lányba volt minden fiú szerelmes.

Később lejjebb adtam, olyan értelemben, ha nem is volt tökéletes, magas álompasi, de volt haja, önbizalma, szexi hangja, nagyon bele tudtam szeretni. Általában ezek az emberek másoknak is nagyon tetszettek.

Most viszont beleszerettem valakibe, aki egész más, mint az ideálom. De olyan közel került a lelkemhez mint még senki más. Szinte beteg vagyok nélküle. Amúgy nagyon helyesnek látom, van benne valami különleges, de az elején amikor még nem voltam ennyire vak, egy elég lepukkant alakot láttam benne és csodálnivalót meg pláne nem. Előző szerelmemet úgy csodáltam, levegőt se kaptam a közelében. Most se szívdobogás, se csodálat, de olyan, mintha kitépték volna a szívemet, mióta nincs velem.

tegnap 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem lehet megmondani, hogy ki miért lesz szerelmes valakibe. Néha olyanba szeretsz bele, aki egyáltalán nem is felel meg az előre meghatározott preferenciáidnak. És néha igen, olyanba meg nem tudsz, aki egyébként mindenben megfelelő lenne.
tegnap 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam az, hogy az ember tudja, hogy hiába a külső/belső szépség, ha lényegében ugyanolyan minden ember, tehát full egyedi, érdekes ember nincs a bolygón.
tegnap 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van ez így. Az hogy valakiről tudod hogy logikusan ő lenne a neked való ideális vs az hogy ténylegesen kire gerjedsz, kiért őrülsz meg, az két külön dolog. És általában ebből jön sokszor a dráma, bonyodalom, és minden más probléma is. Főleg ha valaki olyan múltbéli mintázatokat hordoz, hogy a toxikusabb emberek vonzzák.
tegnap 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, nálad biztosan ez van. Lehet, hogy nem vagy szerelmes alkat. Lehet, hogy valamilyen szerelmet nem dolgoztál fel, és a mostani társaddal próbálod feledtetni. De a bizsergést, a szerelmet nem lehet csinálni. Az vagy jön valakivel, vagy nem. Akkor is, ha ésszel jó társad lenne. Mióta vársz mellette, hogy szerelmes legyél?
tegnap 18:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Pont arra gondolok, hogy akár gerjedsz is rá. Mert mondom, tökéletesen olyan, akibe bele tudnál szeretni. Aztán mégsem.
tegnap 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Semmióta. Ez inkább elméleti kérdés. Mert pl. ismerek több olyan férfit, aki iránt akár szexuálisain is vonzódok, de nem vagyok mindenkibe szerelmes. Pedig ezen túl szuper tulajdonságokkal bíró emberek.
tegnap 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
A szerelem tobbnyire nem a fejunkben idealizalt emberek irant alakul ki ha nem pont olyanok irant akire nem is szamitanank .
ma 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!