Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudnak szerelmesek lenni akkor, ha egy férfinek vannak hibái és nem tökéletesen olyan, mint ahogy álmaik férfiját elképzelték?
Én tudok, de ha valakinek olyan szokásai vannak, vagy tulajdonságai, amik nagyon zavarnak/nagyon különbözünk emiatt, az úgy sem lesz hosszú életű.
Pl. nem kezdenék soha dohányossal/alkoholistával, az sem szeretem, ha valaki örökké éjszakázik, mert nekem munka mellett normál napirendem szokott lenni, az igénytelenség is borzasztóan zavar, mivel tisztaságmániás vagyok, a féltékenységet sem tolerálom, stb.
Szóval, attól függ, hogy milyen hibákról van szó.
Mert simán lehet olyat találni akinek nincs olyan tulajdonsága amit te nagy hibának gondolsz. Minek maradjak olyan mellett aki mellett folyton csak alkalmazkodni, lemondani meg tolerálni kell? Az apró hiábák senkit nem érdekelnek, ettől leszel az aki vagy. De olyannal semmi értelme kezdeni akinek olyan, számodra nagy hibái vannak amik miatt folyamatosan meg kell erőltetni magad hogy elviseld. Úgy sem lesz hosszúéletű kapcsolatod olyannal akinek a személyisége nem is tetszik és nem tudsz rá felnézni a komoly hibái miatt. Nemtől függetlenül.
Én találtam olyan embert akinek nem tudom semmilyen óriási hibáját említeni. Minek adnám lejjebb? Minek szivassam meg saját magam egy lemondással teli kapcsolattal amikor simán találni olyan embert aki a te értékrended szerint hibátlan?
#7: "... aki mellett folyton csak alkalmazkodni, lemondani meg tolerálni kell..."
Röviden-tömören párkapcsolatban mégis ezt teszitek.
A nők nagyon aljadék emberekbe is tudnak szerelmesek lenni.
Viszont olyanokba tényleg ritkán, akik önsajnáltatók, önbizalomhiányos nyafogók, mint itt egy páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!